Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan Fahriye Evcen 3 farklı alanda derse girecek! Ne eğitimi alacak?

Verdiği uzun bir aranın sonrasında radikal karar alarak TRT1'in rekortmen projesi Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan'da rol almayı kabul eden Fahriye Evcen'in planı belli oldu. Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan'da Akça karakteriyle kameralar karşısına geçecek olan Fahriye Evcen'in zorlayıcı ve yoğun bir eğitim çalışmasından geçecek.

Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan Fahriye Evcen 3 farklı alanda derse girecek! Ne eğitimi alacak?
Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan Fahriye Evcen 3 farklı alanda derse girecek! Ne eğitimi alacak?
GİRİŞ 03.08.2021 09:56 GÜNCELLEME 03.08.2021 09:56
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan yapımcısıyla sözleşme imzalayarak ekranlara dönüş yapacak olan Fahriye Evcen'in çok sıkı bir programdan geçeceği öğrenildi. Yıllardır herhangi bir projenin içerisinde yer almayan, ancak Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan projesinin sunduğu teklife evet diyen Fahriye Evcen'in yeni sezon için peş peşe eğitim alacağının bilgisine ulaşıldı.

MasterChef Türkiye'de usta şefi çileden çıkaran manzara! Açtı ağzını yumdu gözünü...MasterChef Türkiye'de usta şefi çileden çıkaran manzara! Açtı ağzını yumdu gözünü...

Sultan Alparslan'ın hayat hikayesini gözler önüne serecek Barış Arduç ile beraber partner olmayı onaylayan ve şimdiden itibaren yoğun bir tempoda ilerleyecek Fahriye Evcen'in planının detayları şekillendi.

Kurtlar Vadisi'nden Teşkilat'a yılın transfer hamlesi! Yeni sezona damgasını vurmaya geliyorKurtlar Vadisi'nden Teşkilat'a yılın transfer hamlesi! Yeni sezona damgasını vurmaya geliyor

Yakın bir zaman içerisinde üstleneceği Akça rolü için eğitime başlayacak Fahriye Evcen’in dövüş konusunda dersler alacağı ve Kazak ekip Noman tarafından eğitileceği bilgisi kaydedildi.

TRT1 Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan'da transfer vakti! İki bomba oyuncudan sonra kim katılıyorTRT1 Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan'da transfer vakti! İki bomba oyuncudan sonra kim katılıyor

Yönetmenlik koltuğunda Çağatay Tosun’un oturacağı ve Akli Film yapımcılığında TRT1’deki yerini almaya hazırlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi oyuncusu Fahriye Evcen’i ön hazırlık dönemi bekliyor. Kılıç kullanma eğitiminin yanı sıra at binme, yakın dövüş konusunda da eğitim çalışmasına girecek.

YORUMLAR 12
  • pessss 2 yıl önce Şikayet Et
    vahhh vahhhh
    Cevapla
  • Falankestenbiri 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem
    Cevapla
  • dava 2 yıl önce Şikayet Et
    osmanı başrol oyuncusundan dolayı izlemedim... bu haber doğru ise bunu da izlemeyeceğim...
    Cevapla
  • Kağan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar olur...tam birebir aynisini yazacaktim:) Ertugrulu heralde 7 kere tum sezonlariyla izlemisimdir (bir sekilde bende hastalik oldu) .Osmanin oyuncusunu acikladiginda inat ettim, onyargili olmama icin 4 bolumunu zorla izledim.ama olmadi. Hep gozumun onune spor salonundan yeni cikmis, kasılmıs, kendisini kasan biri geldi. 1 sene sonra acaba degismismidir diye bir daha izledim yine olmadi:) selcukluda guzeldi ama artık her bolumde "geri donecegim kaplumbagalar diyen schreyder" karakteri gibi her bolum bitince o da sıkmaya baslamisti.
    Cevapla
  • karılar geçidi 2 yıl önce Şikayet Et
    tebrik ederim kardeşim aynı fikirde yim
    Cevapla
  • YANi 2 yıl önce Şikayet Et
    iZLEMEZSEN iZLEME
    Cevapla
  • Kadir yiğit 2 yıl önce Şikayet Et
    Kısır döngü sanki memlekette başka aktrist yok hep aynı çehreler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi