MasterChef Türkiye jürisini deliye döndüren olay! Gördüğü tabak karşısında suskunluğunu bozdu

TV8 ekranlarında heyecanın dur durak bilmediği MasterChef Türkiye'nin jürisi Mehmet Yalçınkaya, programa katılan yarışmacının tabağını eleştiri yağmuruna tuttu. MasterChef Türkiye'de kendisine tanınan süreyi iyi ayarlamayan yarışmacının eksiklerle dolu tabağını gören Mehmet Yalçınkaya çok sert bir şekilde tepkisini ortaya koydu.

GİRİŞ 31.07.2021 12:51 GÜNCELLEME 31.07.2021 12:51
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Farkını göstermek isteyen yarışmacı adayların zorlu bir eleme sisteminden geçtiği MasterChef Türkiye'de Mehmet Yalçınkaya'nın ağır tepkisi geceye damgasını vurdu. MasterChef Türkiye'nin ana kadrosu düzenlenen turlarla beraber yavaş yavaş oluşturulmaya başlanırken stüdyoda yarışan bir ismin hazırlamış olduğu tabak Mehmet Yalçınkaya'yı çileden çıkardı.

Ramo'nun ustasının yeni adresi belli oldu! Yargı'yla izleyenleri kendine hayran bıraktıracakRamo'nun ustasının yeni adresi belli oldu! Yargı'yla izleyenleri kendine hayran bıraktıracak

MasterChef Türkiye'de jüriler tarafından verilen zamanı verimli kullanamadığı için ciddi problem yaşayan yarışmacının tabağı eleştiri oklarının hedefine oturdu. MasterChef Türkiye'de yemeğini vaktinde yetiştiremeyen yarışmacının eksik malzemeli tabağını gören deneyimli şef Mehmet Yalçınkaya, “Bu tabak için konuşulmaz. Bezelye yok, Mantar nerde, 3 yarışmacıyı da anlamıyorum burada olması gereken ilk şey bezelye. İlk atılması gereken bezelye, ama yok…’’ şeklinde ifadelere yer vererek isyan etti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın üstadından kaçırılmayacak proje! Masumlar Apartmanı'ndan da...Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın üstadından kaçırılmayacak proje! Masumlar Apartmanı'ndan da...

Aynı zamanda yarışmacının ''Ayva Püresi'' tarifini de hazırlayamadığını görür görmez sinirlerine hakim olamayan Mehmet Yalçınkaya, ''Bu yemeğe konuşamayız!'' çıkışında bulunarak elindeki bıçağı hızlı bir biçimde masaya fırlattı.

MasterChef Türkiye jürisi Mehmet Yalçınkaya, TV8'le yolları ayırıyor mu? Söyledikleri şaşırttı!MasterChef Türkiye jürisi Mehmet Yalçınkaya, TV8'le yolları ayırıyor mu? Söyledikleri şaşırttı!

YORUMLAR 8
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    izlenmek için yapılan danışıklı dövüş yoksa kimse izlemez diye yalandan kavga dövüş.bıçak fırlatmışmış nereye fırlatmış ben göremedim.işiniz gücünüz boş haber.
    Cevapla
  • Zeytin 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin okuyarak yaptigin isi , 70 yasindaki okuma yazma bilmeyen teyzeler de yapiyor Hem de senden daha guzel yapiyor. Sen eyin tribindesin. ? Biraz saygi lutfen.
    Cevapla
  • Zeytin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu siddetin sebebini anlamiyorum. Yaparsa kalir,yapmazsa gider. Azarlamak ta ne demek. Karsindaki bir insan. Sen nebicim varliksin. Hic mi saygin yok insanlara. Bu kibir neyin nesi.? Sonucta yemek yapiyorsun. Sanirsin ki uzaya gitmek icin mekik hazirliyor.
    Cevapla
  • Gaziantep27 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir terbiyesizlik.ofke kontrolu olmayan kisiler boyle program lar yapmasin.Karsindaki yarismaci,insan ve onunda bir ailesi bir cevresi var sen onu orada rencide edemezsin.Olmustur yada olmamistir konu kapandi.Akresif akresif bagir çağır ayip ya kocaman adamsın.Insanlarinda bu akresiflige goz yummasinida anlamiyorum zaten
    Cevapla
  • HATTİLİ 2 yıl önce Şikayet Et
    biri bu adamı durdursun. dolma ile sarmayı ayırt edemeyen biri aşçı olamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!