Ramo'nun efsanesi şaşırtıcı projeye imza attı! Yargı'yla onu bambaşka bir rolde izleyeceksiniz

Geçtiğimiz aylarda yayın hayatını noktalayarak hayranlarıyla vedalaşan Ramo'dan Yargı dizisine damga vuracak bir transfer hamlesi yapıldı. Ramo'da üstlendiği Mazhar karakteriyle ilginin odağına yerleşen efsane isim Mehmet Yılmaz Ak'ın, Kanal D'nin yeni dizisi Yargı'ya dahil edildiği öğrenildi.

Ramo'nun efsanesi şaşırtıcı projeye imza attı! Yargı'yla onu bambaşka bir rolde izleyeceksiniz
Ramo'nun efsanesi şaşırtıcı projeye imza attı! Yargı'yla onu bambaşka bir rolde izleyeceksiniz
GİRİŞ 30.07.2021 23:52 GÜNCELLEME 30.07.2021 23:52

Show TV'de hafızalardan silinmeyecek final bölümüyle dizi tutkunlarına hoşça kal diyen Ramo dizisinin kilit ismi sürpriz dizisiyle ekranlara dönüş yapacak. Ramo'nun iddialı kadrosunda yer aldığı süre zarfında başarılı çalışmalara imza atan ve göz dolduran performansıyla dillerden düşmeyen Mehmet Yılmaz Ak, bu kez Yargı dizisinde kendini gösterecek.

MasterChef Türkiye jürisi Mehmet Yalçınkaya, TV8'le yolları ayırıyor mu? Söyledikleri şaşırttı!MasterChef Türkiye jürisi Mehmet Yalçınkaya, TV8'le yolları ayırıyor mu? Söyledikleri şaşırttı!

Ramo'da oynadığı Mazhar karakteri sayesinde geniş bir kitlenin sempatisini kazanan Mehmet Yılmaz Ak'ın, Kanal D'de ekran macerasına merhaba demeye hazırlanan Yargı projesinin kadrosuna katılması sevenlerinin yüzünü güldürdü.

Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan'da bir transfer daha yapıldı! 2 dev isimden sonra kim geliyor?Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan'da bir transfer daha yapıldı! 2 dev isimden sonra kim geliyor?

Bilindiği gibi Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu'nun ekibe dahil edildiği Yargı dizisine, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan da transfer yapılması dizi severlerin merak duygusunu kabartmıştı. Reyting fırtınası estirmeye son sürat devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Tufan'ı Hüseyin Avni Danyal'ın Yargı yapımına eklenmesinin hemen ardından Mehmet Yılmaz Ak'ın adının geçmesi sosyal medyada büyük ses getirdi.

Kardeşlerim'de hüzünlendiren ayrılık! 2.sezonda izleyenleri bekleyen kötü bir sürpriz olacakKardeşlerim'de hüzünlendiren ayrılık! 2.sezonda izleyenleri bekleyen kötü bir sürpriz olacak

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler