Son Yaz'a coşkulandıran transfer! Arka Sokaklar'ın 15 yıllık ismiyle işlerin rengi değişecek

Arka Sokaklar'da senelerdir oynadığı Tekin Çoban karakterine şaşırtıcı bir kararla veda eden genç oyuncu Onur Bay'ın yeni adresi belli oldu. Arka Sokaklar'daki rolünün uzun soluklu olması sebebiyle izleyenler tarafından aileden biri gibi görülen Tekin Çoban, Son Yaz dizisinin oyuncu kadrosuna transfer edildi.

Son Yaz'a coşkulandıran transfer! Arka Sokaklar'ın 15 yıllık ismiyle işlerin rengi değişecek
Son Yaz'a coşkulandıran transfer! Arka Sokaklar'ın 15 yıllık ismiyle işlerin rengi değişecek
GİRİŞ 13.08.2021 10:01 GÜNCELLEME 13.08.2021 10:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son Yaz'da arka arkaya yaşanan ayrılıkların sonrasında izleyenlerin heyecan kat sayısını yükseltecek bir transfer gelişmesi yaşandı. Uzun yıllar boyunca Arka Sokaklar'da üstlendiği rolüne veda ederek seyircisini hayrete düşüren Onur Bay, Son Yaz ailesinin yeni üyesi olarak resmen duyuruldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yıldızından acı haber! Son nefesini verdi...Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yıldızından acı haber! Son nefesini verdi...

Saner Ayar'ın yapımcılığında yer aldığı, Ali Ayyıldız ve Semih Bağcı'nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu O3 Medya imzasıyla Fox TV ekranına taşınan Son Yaz dizisine Arka Sokaklar oyuncusu Onur Bay'ın dahil edilmesi izleyenleri sevindirdi.

Diriliş Ertuğrul'un ustasından yürek burkan haber! Hüseyin Özay son yolculuğuna uğurlanacakDiriliş Ertuğrul'un ustasından yürek burkan haber! Hüseyin Özay son yolculuğuna uğurlanacak

Cem Görgeç, Deniz Dargı ve Cenk Boğatur'un senaristliğinde bulunduğu Son Yaz projesi ekibe katılan Onur Bay, Alperen Duymaz'ın oynadığı ''Akgün Gökalp Taşkın'' karakterinin karşısına zorlu bir karakter olarak çıkacak.

Dokuz yaşından bu yana Arka Sokaklar yapımında oyunculuk kariyerini sürdüren Onur Bay’ın verdiği ayrılık kararı medya gündeminde uzun bir süre konuşulmuştu. Sıkı takipçileri tarafından yetenekli oyuncu Onur Bay’ın hangi projede boy göstereceği sabırsızlık içerisinde beklenirken, Son Yaz’da rol alacağının açıklanması büyük yankı uyandırdı.

MasterChef Türkiye'de şaşırtıcı ayrılık! Kimsenin beklemediği isim devam etmeme kararı aldıMasterChef Türkiye'de şaşırtıcı ayrılık! Kimsenin beklemediği isim devam etmeme kararı aldı

2.sezonu için sayılı günler kalan Son Yaz yapımından, Canan karakterini oynayan Funda Eryiğit başta olmak üzere Şebnem Dönmez, Erdem Şanlı ve Emre Karayel veda etmiş ve beraberinde ise Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu kadroya eklenmişti.

YORUMLAR 1
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun tekin sana diziden çıkmasın dedik çok guzeldin dizide sen naptın dusmaniniza saçma sapan bir diziye gitti hayretler içindeyim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü