MasterChef Türkiye 2021'de inanılması güç ayrılık! Kendi isteğiyle çekilmesi ortalığı salladı

TV8'de yayına girdiği ilk bölümden itibaren büyük bir beğeniyle izlenen MasterChef Türkiye stüdyosunda hesapları bozacak bir ayrılık yaşandı. MasterChef Türkiye'nin final turunda yarışmaya hak kazanan Ayşenur Kurtar, ailevi sebeplerden ötürü yarışmadan çekilmek mecburiyetinde kaldığını açıkladı.

MasterChef Türkiye 2021'de inanılması güç ayrılık! Kendi isteğiyle çekilmesi ortalığı salladı
MasterChef Türkiye 2021'de inanılması güç ayrılık! Kendi isteğiyle çekilmesi ortalığı salladı
GİRİŞ 05.08.2021 09:25 GÜNCELLEME 05.08.2021 09:25
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

4.sezonda da heyecan verici görüntülerle benzersiz dakikalar yaşatan MasterChef Türkiye'de final turları düzenlenmeye başladı. MasterChef Türkiye'de 2 eleme turunu başarıyla geçen ve beraberinde final turunda yarışma fırsatı elde eden Ayşenur Kurtar'dan beklenmedik bir hamle geldi.

2021 MasterChef Türkiye'nin ana kadrosunu oluşturmak açısından gerçekleştirilen final turunda Ayşenur Kurtar'ın ayrılma kararı alması hem şefleri hem de ekran başındaki seyircisini hayretler içerisinde bıraktı.

MasterChef Türkiye stüdyosunda kendisine söz verildiği esnada veda konuşmasını yapan Ayşenur Kurtar'ın "Ailevi sebeplerden dolayı yarışmadan çekilmek zorundayım. Devam etseydim sonuna kadar giderdim. Çok keyifli bir yer, çok güzel bir yer. Sizlerden bir şeyler öğrenmeyi gerçekten çok isterdim. Özür dileyerek çekilmek istiyorum" şeklindeki çıkışı geceye damgasını vurdu.

MasterChef Ayşenur'un veda kararı hakkındaki düşüncelerini paylaşan Somer Sivrioğlu, "Geçen sene de buna benzer bir olay yaşamıştık. Bizim için değişen birşey yok. Biz zaten bu turdan 5 kişi alacaktık, yine 5 kişi alacağız." şeklinde ifadelere yer verdi.

MasterChef Türkiye’den Ayrılan Ayşenur Kurtar Kimdir?

27 yaşında olan ve MasterChef Türkiye programına Ankara’dan katılan Ayşenur Kurtar, 3 yıldır bu mesleği icra ettiğini açıkladı. Annesinin ev hanımı olduğunu ve babasının ise ticaretle ilgilendiğini belirten Ayşenur Kurtar’ın pek çok yarışmada ödülleri, madalyası ve altın kepçe ödülü bulunuyor.

YORUMLAR 21
  • Münafık 2 yıl önce Şikayet Et
    Satanist kanalda çalıştığını anladı. Basiret sahibi akıllı adam. Sayğı.ile selamlıyorum seni.
    Cevapla
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların bu tür programları seyretmesine yaşıyorum.bi bak çık
    Cevapla
  • Nurperi 2 yıl önce Şikayet Et
    Acundan fenerbahçeye kampanya yapıp para topladığı gibi yangında madur olan insanlar içinde bi kampanya yapmasını bekliyoruz. Aslında derdim halktan para toplanması değil bi ton iș adamı var acunun çevreside malum geniș hepsi katkıda bulunsa süper olur. Tabi milletvekillerinden de bekliyoruz katkıyı ama kime diyorum dimi. Nacizane benim fikrim.
    Cevapla
  • Nazan 2 yıl önce Şikayet Et
    5 gündür memleketin ormanları yanarken kılı kıpırdamayan Acun un programlarını seyretmiyoruz artık ben ve cevremdekiler..kim kalmış kim gitmiş umurumuz değil..
    Cevapla
  • akın benlioğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok yerinde bir eleştiri, katılıyorum size.
    Cevapla
  • Çelik 2 yıl önce Şikayet Et
    Murat
    Cevapla
  • Ademoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Sonucu şimdiden belli olan senaryo yarışma Acun şimdiden belirlemiştir zaten birinciyi siz niye kafa yoruyorsunuz ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi