MasterChef Türkiye'de yarışmacının yanlışını görünce sitem etti! 'Sakın böyle şeyler yapmayın!'

4 sezondur aralıksız yayınlanan MasterChef Türkiye stüdyosunda alışılagelmişin dışında bir hadise meydana geldi. Fikret Tuğ isimli yarışmacının Mehmet Yalçınkaya'ya gönderdiği özür mesajı gecenin ön plana çıkan ayrıntıları arasındaki yerini aldı. Mehmet Yalçınkaya, kendisine özelden mesaj göndermesine gerek olmadığının özellikle altını çizerek tepkisini ortaya koydu.

GİRİŞ 04.08.2021 16:55 GÜNCELLEME 04.08.2021 16:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye'nin ana kadrosuna girebilmek üzere yapabileceklerinin en iyisini gösteren Fikret Tuğ adlı yarışmacıdan usta şef Mehmet Yalçınkaya'ya çok konuşulacak bir mesaj geldi. 3 Ağustos Salı tarihinde TV8'de yayına giren 28.bölümünde Mehmet Yalçınkaya, Fikret Tuğ'un kendisine özelden neden ve nasıl mesaj gönderdiğine yönelik damga vuran açıklamalarda bulundu. Mevzu her ne olursa olsun yüz yüze konuşmanın önemine vurgu yaparken, yaşanan durum karşısında sessizliğini bozan Somer Sivrioğlu ise, ''Çok yanlış şeyler yapıyorsun. Sakın ama sakın bir daha böyle şeyler yapmayın!'' diyerek yarışmacıya kesin bir dille ikazda bulundu.

Arka Sokaklar'dan Son Yaz'a beklenmedik transfer! Sevilen isim sürpriz rolle ekibe katılıyorArka Sokaklar'dan Son Yaz'a beklenmedik transfer! Sevilen isim sürpriz rolle ekibe katılıyor

MasterChef Yarışmacısı Fikret Tuğ: ‘’Patavatsızlığımdan Dolayı Özür Diliyorum’’

Şeflerin ortaya koyduğu tepkininin akabinde söz alan Fikret ise "Benim şef ben yazdım. Sebebi de bazen insanlar morali bozulduğu zaman modu da düşüyor. İlk oyundan sonra hatalar benimdi. Herkese söz hakkı verirken sıra bana geldi ama 'Yorum yapmak istemiyorum' dedim. Bu patavatsızlığımdan dolayı özür diliyorum. Bugün de o iddialı sözlerden arınarak daha güzel şekilde yarışacağıma inanıyorum. Bunu yaşıma vermenizi umuyorum" şeklinde ifadelere yer verdi.

MasterChef Türkiye'de şaşırtıcı ayrılık! Kimsenin beklemediği isim devam etmeme kararı aldıMasterChef Türkiye'de şaşırtıcı ayrılık! Kimsenin beklemediği isim devam etmeme kararı aldı

Mehmet Yalçınkaya: ‘’Özelden Mesaj Atmana Gerek Yok!’’

Mehmet Yalçınkaya, Fikret Tuğ’un gönderdiği mesaja yönelik düşüncelerini paylaşarak, "Fikret böyle bir mesaj attı yarışmadaki davranışlarını bundan sonra izleyeceği politikaları içeren bir yazı yazdı. Dünkü davranışından sonra özür mesajıydı. Özelden mesaj atmana gerek yok bütün gün buradayız. Birlikte zaten konuşabiliyoruz. Herhangi bir konuda burada konuşabiliriz. Bu imkanı size veriyoruz zaten. Herkes istediğini söyleyebilir" çıkışına imza attı.

Diriliş Ertuğrul'un efsanesinden içleri sızlatan haber! Hüseyin Özay ebediyete göç ettiDiriliş Ertuğrul'un efsanesinden içleri sızlatan haber! Hüseyin Özay ebediyete göç etti

YORUMLAR 3
  • samet 2 yıl önce Şikayet Et
    gereksiz bir yarışmacı
    Cevapla
  • AKHİLAL 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu şefler bir nevi Milli Şef modunda herifler oldu. Önüne gelene kabalık-racon-rencide edici tavırlar...Mahalle kabadayısı oldular çıktılar.
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    çok konuşan boş konuşan insandan daha sinir bozucu bir şey yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?