Ramo'dan Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan'a geçiyor! Seyircisi girer girmez etkisini hissedecek

Show TV'de ekran ömrünü tamamlayarak finale giden Ramo projesinden Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan için göze çarpan bir transfer hamlesi geldi. ''Sultan Alparslan'' döneminde yaşanan gelişmelerin yansıtılacağı Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan'a Ramo yapımında rol alan Burak Şafak da dahil edilecek.

Ramo'dan Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan'a geçiyor! Seyircisi girer girmez etkisini hissedecek
Ramo'dan Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan'a geçiyor! Seyircisi girer girmez etkisini hissedecek
GİRİŞ 13.08.2021 10:15 GÜNCELLEME 13.08.2021 10:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çok yoğun bir tempo içerisinde hazırlık süreci devam eden ve son günlerde arka arkaya gelen transfer haberleriyle ortalığı kasıp kavuran Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan'a sürpriz bir isim daha eklendi. Uyanış Büyük Selçuklu'nun devamı niteliğinde çekimleri gerçekleştirilen ve 2.sezonda da izleyenlere apayrı bir dizi deneyimi sunacak olan Alparslan'a Ramo dizisinden göze çarpan transfer yapıldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yıldızından acı haber! Son nefesini verdi...Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yıldızından acı haber! Son nefesini verdi...

Geçtiğimiz aylarda hafızalardan silinmeyecek final bölümüyle Show TV ekranlarına veda eden Ramo projesinde oynayan Burak Şafak, Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan ailesinin yeni üyesi olarak duyuruldu. Ramo'da üstlenmiş olduğu ''Guri'' karakteriyle tüm dikkatleri üzerinde toplayan ve renkli kişiliğiyle izleyenlerin sempatisini kazanan Burak Şafak, Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan'da çok farklı bir karakterle TRT1 ekranında olacak. 

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre; Ramo dizisine farklı soluk getiren Burak Şafak, etkili bir rolle TRT1 ekranında izleyici kitlesinin karşısına geçmeye hazırlanıyor.

YORUMLAR 1
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesin Moğol olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi