Kardeşlerim'de çok konuşulacak transfer! ATV'nin dramatik dizisinde farklı boyuta geçilecek

İlk sezonda olduğu gibi ikinci sezonda da sürpriz gelişmeleriyle izleyenleri şaşırtmaya devam edecek olan Kardeşlerim dizisinde transfer alarmı verildi. Kırmızı Oda'daki oyunculuk kabiliyetiyle izleyenlerde hayranlık duygusu uyandıran Nilsu Yılmaz, Kardeşlerim projesiyle anlaşma gerçekleştirdi.

Kardeşlerim'de çok konuşulacak transfer! ATV'nin dramatik dizisinde farklı boyuta geçilecek
Kardeşlerim'de çok konuşulacak transfer! ATV'nin dramatik dizisinde farklı boyuta geçilecek
GİRİŞ 24.08.2021 09:40 GÜNCELLEME 24.08.2021 09:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yaz dönemi süresince ekranlardan ayrı kalan ve 2.sezon yayın tarihi gittikçe yaklaşan Kardeşlerim'de transfer zilleri bir kez daha çalmaya başladı. Yakın bir zaman önce Çağla Şimşek'in Kardeşlerim'den gideceği bilgisi medya gündemine bomba gibi düşmüş ve sıkı takipçileri öğrendikleri bu ayrılık haberi karşısında neye uğradığını şaşırmıştı.

Alparslan'dan müjdeli haber! Net tarih belirtildi: Uyanış Büyük Selçuklu'da tıpkısı yaşanmıştıAlparslan'dan müjdeli haber! Net tarih belirtildi: Uyanış Büyük Selçuklu'da tıpkısı yaşanmıştı

İzleyenler Çağla Şimşek'in ayrılığının şokunu üstünden atlamamışken sürpriz transfer gelişmesiyle ortalık yeniden çalkalanmaya başladı. Sayılı günler sonra yeni sezon çekimlerini gerçekleştirmek üzere start vermeye hazırlanan 2. Kardeşlerim dizisine Kırmızı Oda'dan yapılan transfer atağı göze çarptı.

Teşkilat hanesine yazılan yazılana! Şimdi de 3 transfer bombası patladı: Kaçırılmayacak gelişmeTeşkilat hanesine yazılan yazılana! Şimdi de 3 transfer bombası patladı: Kaçırılmayacak gelişme

Kırmızı Oda'da üstlendiği Melek karakteriyle oyunculuk kariyerindeki başarı basamaklarını hızla tırmanan ve rol yeteneğiyle dillerden düşmeyen Nilsu Yılmaz, Kardeşlerim dizisiyle izleyenleri etkisi altına almaya devam edecek.

Gönül Dağı'nda hayranlarını kederlendiren veda! Ayrılığını öğrenenler kulaklarına inanamadıGönül Dağı'nda hayranlarını kederlendiren veda! Ayrılığını öğrenenler kulaklarına inanamadı

tv100'den Birsen Altuntaş, Kırmızı Oda'nın Melek'i Nilsu Yılmaz'ın Kardeşlerim'de Cemile karakterini oynayacağı bilgisini verdi. Senaryoya göre Cemile yetimhanede büyüyen bir genç kız ve izleyenlerin tüm dikkatini üzerine çekecek öyküsüyle Kardeşlerim'de olacak.

YORUMLAR 1
  • Kerim 2 yıl önce Şikayet Et
    Cok i bir ylke ve ask ve mavi filminde bakmystym cok i bylgaristandan saigylar !??!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı