Arka Sokaklar'ın ünlü oyuncusu Boğaç Aksoy mesajı verdi... Zor günlerin geride kalmasına az kaldı!

Arka Sokakların ünlü oyuncusu Boğaç Aksoy'dan mesaj var! Televizyonun sevilen dizisinde oynadığı rol ile tanınan genç oyuncu geride kalan dönemde kansere yakalanmış ve tedavisine başlanmıştı. Başarılı oyuncu sosyal medyadan verdiği mesajda "zor günlerin geride kalmasına az kaldı" sevenlerini mutlu etti. Peki Boğaç Aksoy kimdir? İşte ünlü oyuncunun hayatı ve yaşadığı talihsiz hastalığın detayları...

Arka Sokaklar'ın ünlü oyuncusu Boğaç Aksoy mesajı verdi... Zor günlerin geride kalmasına az kaldı!
Arka Sokaklar'ın ünlü oyuncusu Boğaç Aksoy mesajı verdi... Zor günlerin geride kalmasına az kaldı!
GİRİŞ 18.08.2021 13:58 GÜNCELLEME 18.08.2021 15:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın ünlü oyuncusu Boğaç Aksoy kendisiyle ilgili sevindirici haberi sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı. 'Arka Sokaklar' dizisinde 'Volkan Komiser' rolüyle birçok izleyici tarafından sevilen oyuncuya, geride kalan dönemde lenf kanseri teşhisi konulmuştu. Üzün bir süredir bu hastalıkla mücadele eden genç oyuncudan sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. Peki Boğaç Aksoy kimdir? İşte ünlü oyuncunun hayatı ve yaşadığı talihsiz hastalığın detayları...


Boğaç Aksoy'un Yaşadığı Hastalığın Detayları

'Arka Sokaklar' dizisinde 'Volkan Komiser' karakterine hayat veren Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyor. Sağlık durumu merak edilen oyuncu, sevenlerine güzel haberi verdi. Aksoy, üzücü haberi, "Sevgili dostlarım. Ne yazık ki uzun zamandır sizinle değilim. Üzülerek söylüyorum ki lenfomaya yakalandım, uzun bir süre daha olamayacağım. En yakın zamanda ayağa kalkmak için elimden geleni yapacağım. Siz de dualarınızı eksik etmeyin. Mesajlarınıza, telefonlarınıza dönemezsem de affedin" sözleriyle duyurmuştu.


"Şaka Bir Yana Tedavimiz Harika Gidiyor"

'Arka Sokaklar' oyuncusu, geçtiğimiz ay Instagram hesabından paylaştığı öncesi-sonrası videosu ile takipçilerine kanserli hücrelerin azaldığını göstermişti. Aksoy, "Hocam 'her zaman içinizdeki star ışığını keşfedin' demişti. En sonunda keşfettim. Sonra ne mi oldu? İçimdeki ışığı söndürdüler. Şaka bir yana tedavimiz harika gidiyor" ifadelerini kullanmıştı. Sosyal medya hesabından kullandığı ilaçları paylaşan Boğaç Aksoy, "Günaydın canlar, bugünkü şekerlerim. Her biri birbirinden tatlı" notunu düşmüştü.


"Zor Günlerin Geride Kalmasına Az Kaldı"

Lenf kanserine yakalanan Boğaç Aksoy, sosyal medya hesabı üzerinden son durumu hakkında bilgi verdi. 32 yaşındaki oyuncu, kemoterapi süresinin bittiğini duyurdu. Instagram'da yüzünün güldüğü bir fotoğrafını paylaşan Aksoy, "Bugün son kemoterapiyi alıp, sağlıklı günlerime geri döneceğim Allah'ın izniyle. Zor günlerin geride kalmasına az kaldı" mesajını yazdı.


Boğaç Aksoy Kimdir? İşte Ünlü Oyuncunun TV Kariyeri!

Boğaç Aksoy; Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu ve Burak Özçivit gibi Best Model Of Turkey yarışmasıyla adını duyurdu. 2012 yılında Berk Atan'ın birinci olduğu yarışmada üçüncü seçildi. Modellik kariyerine ara verip Vahide Gördüm Akademi 35 Buçuk’ta oyunculuk eğitimi alan Boğaç Aksoy, 2014 yapımı 'Çılgın Dershane 3' filminde rol aldı. Kanal D ekranlarının sevilen yapımı 'Arka Sokaklar'da oyunculuk kariyerine devam ederken, sağlık sorunu nedeniyle fenomen diziye ara vermek zorunda kaldı.

YORUMLAR 1
  • Amin Amin Amin 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim tüm hastalara şifa versin, Amin Amin Amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular