Güldür Güldür Show'a bomba transfer! Toygan Avanoğlu kadroya dahil oldu

Güldür Güldür Show'a Ecem Erkek'in ve Murat Akkoyunlu'nun ayrılmasının ardından kadroya yeni bir isim dahil oldu. Toygan Avanoğlu, Güldür Güldür Show'un yeni sezonunda sahnede boy gösterecek.

Güldür Güldür Show'a bomba transfer! Toygan Avanoğlu kadroya dahil oldu
Güldür Güldür Show'a bomba transfer! Toygan Avanoğlu kadroya dahil oldu
GİRİŞ 19.08.2021 11:02 GÜNCELLEME 19.08.2021 11:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

9. sezon hazırlıklarına devam eden Güldür Güldür Show ekibine Toygan Avanoğlu dahil oldu. Geçtiğimiz sezon konuk oyuncu olarak programa katılmış ve olukça ilgi görmüştü. Avanoğlu, bu sezon da asıl kadroda yerini aldı. 

Hazırlıklara şimdiden başlayan 'Güldür Güldür Show’ ekibi çok yakında çekimlere başlayacak. Eski ekibiyle macerasına kaldığı yerden devam edecek olan programdan ayrılan iki ismin ardından Toygan Avanoğlu sahneye çıkmaya hazırlanıyor. 

ECEM ERKEK VE MURAT AKKOYUNCU AYRILDI 

Ekranların çok eğlendiren yarışma programı Güldür Güldür Show'un sevilen isimlerinden olan Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu bu sezon sürpriz bir kararla programdan ayrıldı. Veda eden oyuncuların yerine Toygan Avanoğlu kadroya girmesi seyircileri heyecanlandırdı. 

Güldür Güldür Show'un yeni ismi Toygan Avanoğlu kimdir? Toygan Avanoğlu kaç yaşındadır ve nerelidir? Güldür Güldür Show'un yeni ismi Toygan Avanoğlu kimdir? Toygan Avanoğlu kaç yaşındadır ve nerelidir?

YORUMLAR 2
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    eski ekip dağıldı. tadı kaçtı. izlemiyorum.
    Cevapla
  • ümmetçi 2 yıl önce Şikayet Et
    internette lgbt destek verenler yazdığınızda aralarında güldür güldür show da var. bu doğruysa neden bu ve benzeri haberleri yapıyorsunuz. dünyada Hak ve batıl net olarak ikiye ayrılmıştır. Ya Hak'tan yana olursunuz ya batıldan. Yayın politikanız ikisini de kapsıyorsa batıl dan da daha kötü durumdasınız demek. az bir zaman daha takip edeceğim. böyle devam ederseniz demek ki derdiniz Hak değil. Derdiniz dünya menfaati demek. Böyleyse güle güle size.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı