MasterChef Türkiye'de böylesi hata görülmedi! Dalgınlığı başına dert açınca üzüntüye boğuldu

MasterChef Türkiye'de jürilerin arzu ettiği yemeği hazırlamış olmasına rağmen ocağın üzerinde unuttuğu için değerlendirme dışı bırakılan Nejdet gözyaşlarına hakim olamadı. MasterChef Türkiye'de bir anlık dalgınlık sonucu kural ihlali yapan Nejdet, yemeği tadılmağı ve bir üst tura yükselemediği için büyük bir üzüntü içerisinde girdi.

MasterChef Türkiye'de böylesi hata görülmedi! Dalgınlığı başına dert açınca üzüntüye boğuldu
MasterChef Türkiye'de böylesi hata görülmedi! Dalgınlığı başına dert açınca üzüntüye boğuldu
GİRİŞ 21.08.2021 16:16 GÜNCELLEME 21.08.2021 16:16
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye'de jürilerin isteği doğrultusunda pilav ile sac tava yemeğini hem eksiksiz hem de hatasız bir şekilde hazırlamaya girişen Nejdet ve Atakan ikilisi yarışmanın verdiği heyecanla kural ihlali yapması dikkatlerden kaçmadı. İzleyicilerin de mutfak bilgisini geliştirmesinde yardımcı olan MasterChef Türkiye programında normal şartlar altında servis edilecek yemeğin sunum tahtasına yerleştirilmesi gerekiyor. 

TRT1'in güçlü yapımı Alparslan'dan çarpıcı görüntü! Fahriye Evcen kılıcı ve atıyla dikkat çektiTRT1'in güçlü yapımı Alparslan'dan çarpıcı görüntü! Fahriye Evcen kılıcı ve atıyla dikkat çekti

Farkında olmadan şeflerin belirlediği kuralın dışına çıkıp yemeklerini ocakta unuttuğu için Nejdet ile Atakan'ın yemeğinin tadım aşamasına girmeyeceği MasterChef Türkiye stüdyosunda açıklandı. Gerek zamana gerekse rakiplerine karşı verdiği mücadelenin sonrasında yemeğinin değerlendirilmeyeceğini öğrenen Nejdet büyük bir hayal kırıklığına uğradı. 2.tura çıkamayacak olmasından ötürü gözyaşlarına hakim olamayan ve geri dönüşü olmayan bir hata yapan Nejdet'in başında arkadaşları toplanarak teselli verdi.

Exxen'in popüler projesi Leyla ile Mecnun'dan müjdeli haber! Yayın tarihi netliğe kavuştuExxen'in popüler projesi Leyla ile Mecnun'dan müjdeli haber! Yayın tarihi netliğe kavuştu

YORUMLAR 5
  • abbas kamil 2 yıl önce Şikayet Et
    böyle saçma bir kuralmı olur kafanıza göre kural koyup kaldırıyorsunuz
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayatımda gördüğüm en faydasız program
    Cevapla
  • okan 2 yıl önce Şikayet Et
    gel sarılalım,:))
    Cevapla
  • Saltanat 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu program da iyi yemek yapan değilde iyi reyting yapan kazandırılıyor muş gibi düşünüyorum
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    yapma nejdet bak beni güldürüyorsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu