Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Kurtlar Vadisi'yle zirveye oturmuştu! Dönüşüyle fırtına koparacak

Yayına girdiği dönemde ilgi yağmuruna tutulan Kurtlar Vadisi ile reyting listelerini sallayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın senaristinden sürpriz dizi projesi geliyor. Televizyon ekranlarında izlenme rekorları kıran pek çok dizi projesinde imzasını taşıyan Bahadır Özdener, Benim Hayatım isimli yapımla adından söz ettirecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Kurtlar Vadisi'yle zirveye oturmuştu! Dönüşüyle fırtına koparacak
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Kurtlar Vadisi'yle zirveye oturmuştu! Dönüşüyle fırtına koparacak
GİRİŞ 31.08.2021 11:30 GÜNCELLEME 31.08.2021 11:30
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kurtlar Vadisi ve beraberinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projelerinde ortaya koyduğu özverili çalışmalar sayesinde önemli pozisyona yerleşen Bahadır Özdener, yeni dizi projesiyle tüm dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Üstlendiği projelerde hem senaristlik hem yapımcılık anlamında deneyim elde eden ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile Kurtlar Vadisi'ndeki başarısıyla izleyenlerin takdirini kazanan Bahadır Özdener, Benim Hayatım adlı diziyle ortalığı kasıp kavuracak.

ATV'nin beğenilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten sevindirici haber! Ünlü sunucu duyurduATV'nin beğenilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten sevindirici haber! Ünlü sunucu duyurdu

Başarılı isim Bahadır Özdener, seyircisiyle yeni sezonda buluşturmayı planladığı Benim Hayatım projesi için oyuncu arayışını sürdürüyor. BVB adını verdiği bir yapım şirketin kuran Bahadır Özdener'in Star TV kanalıyla anlaşma gerçekleştirdiği öğrenildi. Öte yandan geçtiğimiz aylarca ekran ömrü tükenen Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yıldız oyuncusu Nilsu Berfin Aktaş, Benim Hayatım yapımının başroldeki ismi olarak açıklandı.

YORUMLAR 7
  • idil berberci 2 yıl önce Şikayet Et
    bahadır özdener uçmuş gerçekten daha atv deki dizisinin senaryoları berbat halde diger dizi ise final i görür oktay kaynarca yunus emre yıldırımer olmassa dizide dizi final zaten atv ile kriz yaşamışlar bu kadar düşüncesizce senaryolar yazılıyorsa diger dizi içler acısı nilgün berfin akbaş ı hızır ali yalçın hafızoglunun hayatına dizide dahilet 6 yılda ilyas ı bozuk para gibi harcadınız ceren benderlioglu dizide kalacaksa da ilyas ın gerçekten 1 çocugu olacak kadın oyuncu çıkarma cesareti öncelikli olsun raci şaşmaz ı mumla arar olduk raci şaşmaz mart 2019 daayrıldı bahadır özdener in senaryosunun berbatlıgı ortaya çıktı
    Cevapla
  • Musa 2 yıl önce Şikayet Et
    O herzaman tutmuyor. Senaryo hiç ilgi çekici değil. Devamı yok. Ancak sinema olur 2 saatte biter.
    Cevapla
  • Mavi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bidaha doğrasın
    Cevapla
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    ilk sezonu zar zor tamamlar ve final yapar.
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    bu şımarık kızdan başrol olurmu hiç başlamadan bitti film
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!