“Büyük Düşler Büyük İşler” baş döndüren değişimlerle TRT Belgesel’de

TRT Belgesel’in beğenilen projesi “Büyük Düşler Büyük İşler”, yeni sezonda da ilham veren hikayeleri muhteşem projelere dönüştürmeye devam ediyor.

“Büyük Düşler Büyük İşler” baş döndüren değişimlerle TRT Belgesel’de
“Büyük Düşler Büyük İşler” baş döndüren değişimlerle TRT Belgesel’de
GİRİŞ 26.08.2021 15:41 GÜNCELLEME 26.08.2021 15:41

Bir renovasyon projesi olan “Büyük Düşler Büyük İşler”de iç mimar Ayşe Senem Göral, sanat yönetmeni Ulaş Albayrak ve sunucu Doğan Akdoğan yetenekli ekipleriyle birlikte Türkiye’nin dört bir yanına uzanarak, dikkat çeken hikâyelerin kahramanlarıyla buluşup onları hayal ettikleri mekânlara kavuşturuyor. “Büyük Düşler Büyük İşler”, yeni sezonun ilk bölümüyle 27 Ağustos Cuma saat 21.00’de TRT Belgesel ekranlarında olacak.

Kuruluş Osman dizisiyle anlaşması biten isimden meraklandıran proje! Şaşırtmaya geliyorKuruluş Osman dizisi şaşırtmaya geliyor

Her bölüm bambaşka bir hikaye

Geçtiğimiz sezonda Türkiye’de 15 ilde önemli projeler üstlenen ve dönüşümlere imza atan ekip, yeni sezonda da yeni hikayelerin izini sürecek. Her bölümde başka bir şehirde,  yeni kahramanların hayallerinden yola çıkan ekip, eski alanları iz bırakan mekanlara dönüştürüyor.

Gönül Dağı'na taze kan getirildi! TRT1 dizisine Fox TV'den bütün ezberleri bozacak transferGönül Dağı'na ezberleri bozacak transfer

Yeni bölüm Antalya Akseki’de

“Büyük Düşler Büyük İşler” ekibi yeni sezonun ilk bölümünde Antalya'nın Akseki ilçesine bağlı Cevizli Köyü'nde. Cevizli İlkokulu öğrencileri büyüklerinden miras kalan, şimdilerde unutulmaya yüz tutmuş olan ahşap oymacılığını okullarında yeniden yaşatmanın hayalini kuruyor. “Büyük Düşler Büyük İşler”, çocukların yeteneklerini geliştirecekleri ve daha ileriye taşıyacakları bir ahşap atölyesi için işe koyuluyor. Okulda bir yandan zorlu bir dönüşüm yaşanırken bir yandan da ekip, Cevizli Köyü'nün Mustafa Kemal Atatürk'e kadar uzanan hikayesini öğreniyor.

27 Mayıs filmi insanlık dersi verecek!27 Mayıs filmi insanlık dersi verecek!

“Büyük Düşler Büyük İşler” yeni bölümüyle 27 Ağustos Cuma saat 21.00’de TRT Belgesel ekranlarında.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu