Haluk Levent'ten şaşırtan karar!

Ünlü sanatçı Haluk Levent, AHBAP derneği başkanlığını bırakacağını ve yurt dışına taşınacağını açıkladı.

Haluk Levent'ten şaşırtan karar!
Haluk Levent'ten şaşırtan karar!
GİRİŞ 29.08.2021 10:18 GÜNCELLEME 29.08.2021 10:19
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Haluk Levent'ten şaşırtan bir açıklama geldi. Levent, AHBAP derneği başkanlığını bırakacağını ve yurt dışına taşınacağını duyurdu.

Twitter hesabından paylaşım yapan Haluk Levent, müzik yapmak ve kendine zaman ayırmak istediğini söyledi.

Haluk Levent paylaşımında, "Gelecek yılın 26 Kasım günü görevi yeni arkadaşlarımızdan birisine devredip yurtdışına yerleşiyorum. Ahbap üyeliğim devam edecek. Ahbap’ta 6 yıl dolmuş olacak. Artık müzik yapmak ve kendime zaman ayırmak istiyorum. Yani 1,5 yıl daha katlanacaksınız bana.'' ifadelerini kullandı.

Haluk Levent, 2017 yılında da, kurucusu olduğu Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP)'ın başkanlığını bırakmayı düşündüğünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

YORUMLAR 84
  • Yolcu72 2 yıl önce Şikayet Et
    Git... Gideceksen bekleme başka birşey söyleme...
    Cevapla
  • Önce Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Haluk Levent, güle güle git dostum, yolun açık, hızır yoldaşın olsun. Şimdiye kadar bir çok insana yardım ettin, gönüllere kalplere dokundun, şehitlerimize yardım ettin. Allah senden razı olsun. Allah yolunu açık etsin, sen bakma hadsiz hadsiz yorum yapanlara, onların cahilliğine veriyoruz, sen cansın can. Keşke tüm sanatçılar senin gibi olsa.
    Cevapla
  • hanımağa 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam bir karar vermiş yurt dışında yaşayacağını söylüyor, kendi kararıdır, bize de bu karara saygı duymak lazım. Ancak yorumlara baktığımda, adama demediğini bırakmamışlar, bu ülkeye zaten bir fetöcüler, bir pkklılar bir de böyle cahilce yorum yapan, insanları bölen, ötekileştirenler zarar veriyor. Haluk Levent ülkemiz için canlarını feda eden şehitlerimize yardım etmiş, bunun yanında bir çok yardım kuruluşuna el uzatmıştır. Ülkemizin sanatçısıdır, dost gönüllüsüdür, milyonlarca seveni var, ama burada yapılan yorumları okudukça Allah size akıl fikir versin diyorum.
    Cevapla
  • İrfan Yıldız 2 yıl önce Şikayet Et
    Neden yurtdışı Türkiyede yerleşecek yer yokmu.
    Cevapla
  • Cüneyt beyaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Her yurt dışına giden yaşayan hain değildir di mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi