RTÜK Başkanı Şahin duyurdu: İnceleme başlatıldı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, bir televizyon programında yer alan ifadeler ile ilgili inceleme başlatıldığını duyurdu.

GİRİŞ 29.08.2021 17:16 GÜNCELLEME 29.08.2021 17:18
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Şahin, "Bir anneye, bir kadına yönelik hakaret ve sözlü psikolojik şiddet içerikli yayın nedeniyle program hakkında inceleme başlatılmıştır" dedi.
 

Halk TV'de İsmail Saymaz ve Özlem Gürses'ten nefret suçu! Hakaret edip hedef gösterdilerHalk TV'de İsmail Saymaz ve Özlem Gürses'ten nefret suçu! Hakaret edip hedef gösterdiler


Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından konu hakkında yaptığı açıklamada, "Bir anne hakkında TV’de çocuğunun elinden alınmasına varacak kadar nezaket ve vicdan sınırlarını zorlayan ifadeler kullanıldı, hakaret edildi. Bir anneye, bir kadına yönelik hakaret ve sözlü psikolojik şiddet içerikli yayın nedeniyle program hakkında inceleme başlatılmıştır" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 25
  • Eeer 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlara baktımdada bizden adam olmaz bu Afganistan özentisi var arakadaşlarda
    Cevapla
  • Gürbüz 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş ver, biraz ben seni anlatayım mı? Saymaz'a, programdaki kadına, Kılıçdaroğlu'na DESTEK modundasın O KADAR. Sende insanlık fikiri yok. Derdiniz bu Millete sataşmak. Hepsi bu. Şöyle diyelim : Senin ki sana, bizim ki bize. SATAŞMAYIN.
    Cevapla
  • Gölge 2 yıl önce Şikayet Et
    Eeeeeyyyyyy rtük, ne zaman görevini yapacaksın. Tv kanallarındaki çoğu program ve dizi filmler ahlaki değerlerimize aykırı, inançlarımıza, gelenek ve göreneklerimize aykırı. Ama rtüke göre normal, çünkü şikayet ettim ve bir sorun yık dediler
    Cevapla
  • RUMUZ DADAŞ 25 2 yıl önce Şikayet Et
    Saymaz denen sarlatan, sende gazeteci oldun ha, vay halimize ama sen belliki cok olmaya basladin ve çizmeyi astin, sarhos kanyakci, git sana esin kanyak versin icte zibar, ahlaksiz, sen kim oluyorsunda bir annenin cocuklarini elinden aliyorsun, hakimmisin ulan, iyiya sizin serrinizden cocuklarini korumaya calismis, senin gibi dusunmuyor diyemi asagiliyon, hani mahalle baskisi vardi, asil mahalle baskisinin daniskasini sizin zihniyetiniz yapiyor. Akilli ol akilli... Sahte gazeteci.
    Cevapla
  • ATABEY 2 yıl önce Şikayet Et
    Mahmut bey kadinin yaptığı şeyi eleştirsin ozaman anneligini değil. Haddini aştı gerekli ceza verilecek kimsenin şüphesi olmasın..
    Cevapla
  • Mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşağılık adam kadının yaptığı terbiyesizliğide söylesene
    Cevapla
  • Envers 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu hain kansizlara anlayacaklari dilden muamele edecen aksi halde suratlarina tükürsen bun lar yagmur yağıyor der.
    Cevapla
  • Haktan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu dinsiz, imansız, Allah,sız vatansız satılmış İsmail Saymaz ve proğramı yapan aşağılık kişiye hanği ceza verilecekse haktır, Rütük başkanı böyle bile.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor