Acun Ilıcalı'dan damga vuracak teklif! Yıldız ismin O Ses Türkiye'de jüri olması için atağa kalktı

Yeni yayın döneminde izleyenlere müzik şöleni sunmaya hazırlanan O Ses Türkiye'ye kimin transfer edileceği mevzusu gündemde belirli bir süredir konuşuluyordu. Acun Ilıcalı'nın sürpriz bir karara imza atarak yardımseverliği ile ön plana çıkan Haluk Levent'i O Ses Türkiye jüri kadrosuna transfer edebilmek için uğraştığı öğrenildi.

Acun Ilıcalı'dan damga vuracak teklif! Yıldız ismin O Ses Türkiye'de jüri olması için atağa kalktı
Acun Ilıcalı'dan damga vuracak teklif! Yıldız ismin O Ses Türkiye'de jüri olması için atağa kalktı
GİRİŞ 11.09.2021 12:31 GÜNCELLEME 11.09.2021 12:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kuruculuğunu üstlendiği ''AHBAB'' isimli dernek sayesinde ihtiyaç sahibi olan insanlara maddi ve manevi destek sunan Haluk Levent'in ismi adı son zamanlarda O Ses Türkiye programı ile anılıyor. Önceki sene pandemi koşullarından ötürü düzenlenemeyen ve verdiği uzunca bir aranın ardından izleyenlerle buluşacak olan O Ses Türkiye programının yapımcısı Acun Ilıcalı'dan herkesi şaşırtacak bir hamle geldi. 

Kurtlar Vadisi'nin fenomeni Gürkan Uygun'dan damga vuran görüntü! Teşkilat 2.sezon fragmanı...Kurtlar Vadisi'nin fenomeni Gürkan Uygun'dan damga vuran görüntü! Teşkilat 2.sezon fragmanı...

Karar'dan alınan habere göre Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Covid-19 testinde pozitif sonucunu alan ve tedavisi tamamlanıncaya kadar karantinaya giren Haluk Levent'i O Ses Türkiye jüri koltuğuna yerleştirmek için uğraştığı bilgisine ulaşıldı. Yine edinilen bilgi doğrultusunda seslendirdiği müzik parçaları dillere pelesenk olan Haluk Levent'i O Ses Türkiye kadrosuna katmak için kolları sıvayan Acun Ilıcalı'nın şu an için henüz olumlu bir sonuç alamadığı gelişmesi de kaydedildi.

YORUMLAR 4
  • Deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    Yayında n kaldiriysin
    Cevapla
  • Sait 2 yıl önce Şikayet Et
    Halukmu temiz :))
    Cevapla
  • Cemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Athena Gökhan gelmeain de kim gelirse gelsin...
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    kirli imajını halukla temizlryecek, haluk levent inş bunun parasını elinin tersiyle iter...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek