MasterChef Türkiye yarışmasında üzücü ayrılık! TV8'in ses getiren programında veda rüzgarı esiyor

MasterChef Türkiye'de her pazar olduğu gibi bu pazar da yapılan eleme gecesinde heyecan dolu dakikalar yaşandı. MasterChef Türkiye'de 1 haftayı daha garantiye almak için ter döken yarışmacıların kıran kırana mücadele ettiği gecede kimin elendiği belli oldu. Eleme oyununda jüri üyelerinin beklediği gibi bir performans sağlayamayan İbrahim Cingözler veda eden isim oldu.

MasterChef Türkiye yarışmasında üzücü ayrılık! TV8'in ses getiren programında veda rüzgarı esiyor
MasterChef Türkiye yarışmasında üzücü ayrılık! TV8'in ses getiren programında veda rüzgarı esiyor
GİRİŞ 13.09.2021 13:41 GÜNCELLEME 13.09.2021 15:51

Eleme potasına giren isimlerin zamana karşı yarışarak şeflerin talep ettikleri gibi bir sunum tabağını ortaya koymaya çalıştığı MasterChef Türkiye'de unutulmaz gece yaşandı. 2 aşamalı şekilde gerçekleştirilen eleme oyununda kadrodaki yerini korumak isteyen yarışmacılar MasterChef Türkiye programında yapabileceklerinin en iyisini tezgahında gösterdi.

Kardeşlerim dizisinde sevindirici haber! Gergin bekleyişin ardından izleyenleri rahatlatan gelişmeKardeşlerim dizisinde sevindirici haber! Gergin bekleyişin ardından izleyenleri rahatlatan gelişme

MasterChef Türkiye'de eleme potasında adı geçen Mert, Hamza ve İbrahim, tecrübeli şef Somer Sivrioğlu'nun imza yemeği olan ''Bebek Kalamar'' tarifini hazırladı. Yarışmacılara tanınan sürenin sonrasında bu üç ismin servis ettiği yemek jüri üyeleri tarafından değerlendirildi ve alınan ortak karar doğrultusunda ise en fazla Mert'in tabağının beğenilmesiyle gecenin kazananı ilan edildi.

Gönül Dağı'nda kahreden ayrılık! İzleyici onu umutla beklerken kötü haber böyle verildi...Gönül Dağı'nda kahreden ayrılık! İzleyici onu umutla beklerken kötü haber böyle verildi...

MasterChef Türkiye'de şeflerin diğer yarışmacılara kıyasla en az beğendiği tabak İbrahim'inki oldu ve büyük bir üzüntü içerisinde hayallerine veda etti. MasterChef Türkiye'ye elenen isim İbrahim Cingözler, 25 yaşındadır ve aslen Adanalıdır. Programa bir arkadaşının ısrarı üzerine Bodrum'dan katılan Cingözler, Bodrum'un yöresel ürünleri ile hazırladığı ''Egeden'' adlı yemekle MasterChef Türkiye'de kendini kabul ettirmiştir.

MasterChef İbrahim aslen nereli ve kaç yaşında? Masterchef İbrahim elendi mi?  MasterChef İbrahim aslen nereli ve kaç yaşında? Masterchef İbrahim elendi mi?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...