Camdaki Kız 11.bölüm fragmanı: Feride haddini aşıyor! Nalan'ı bu sefer fena köşeye sıkıştırıyor

Camdaki Kız 10.son bölümde, Düzeni baştan aşağı değişen Nalan, girdiği dünyaya uyum sağlamaya ve kabuğunu kırmaya çalışmaktadır. Camdaki Kız son bölümde Nalan'ı yıllarca katı kurallar çerçevesinde yetiştiren Feride, kendi hayatını kurmuş olmasına rağmen baskılayıcı tutumunu ısrarla sürdürmektedir. Cana, iğneleyici konuşmalarıyla Nalan'ın üzerine kara bulut gibi çökerken Camdaki Kız 11.bölüm fragmanı geldi.

Camdaki Kız 11.bölüm fragmanı: Feride haddini aşıyor! Nalan'ı bu sefer fena köşeye sıkıştırıyor
Camdaki Kız 11.bölüm fragmanı: Feride haddini aşıyor! Nalan'ı bu sefer fena köşeye sıkıştırıyor
GİRİŞ 16.09.2021 11:12 GÜNCELLEME 16.09.2021 11:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Camdaki Kız son bölümde, Sedat ile hayatını birleştirdikten sonra alışkın olmadığı bir düzenle karşılaşan Nalan için adaptasyon süreci başlamıştır. Camdaki Kız 10.son bölümde, Geçmişte yaşadığı travmanın etkisinden bir türlü kurtulamayan Nalan, Sedat'a ve onun yaşam tarzına karşı engel olamadığı korkuyla yaklaşmaktadır. Yuva kurmasıyla beraber Nalan'ın derin bir nefes alacağı düşünülürken Feride baskı odaklı tavırlarını sürdürmeye devam ederek ona rahat yüzü göstermemektedir. Camdaki Kız dizisinde şartlar neyi gerektirirse gerektirsin Sedat'ın peşinden düşmemeye kararlı olan Cana, onun bulunduğu her ortamda varlığını göstermekten geri durmaz. Adil, Nalan'a senelerdir çektirdiği eziyetlere katlanamadığını Feride'nin yüzüne karşı açıkça söylemesinin sahne olduğu Camdaki Kız 11.bölüm fragmanı geldi.

MasterChef Türkiye yarışmacısı yapılanlara kayıtsız kalamadı! İsyan bayraklarını kaldırdıMasterChef Türkiye yarışmacısı yapılanlara kayıtsız kalamadı! İsyan bayraklarını kaldırdı

Camdaki Kız 11.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Senaristliğini Seda Altaylı Tuğutlu'nun üstlendiği, yönetmenlik kolruğunda Nadim Güç'ün oturduğu OGM Pictures yapımcılığında Kanal D'de her Perşembe akşamı ekrana taşınan Camdaki Kız 11.bölüm fragmanı yayınlandı.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisine beklenmedik transfer! Yıllar sonra ekranların tozunu atacakAlparslan Büyük Selçuklu dizisine beklenmedik transfer! Yıllar sonra ekranların tozunu atacak

Camdaki Kız 11.Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız!

Camdaki Kız 11.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Zengin oyuncu kadrosunda; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi oyuncuların bulunduğu Camdaki Kız 11.bölümüyle 16 Eylül Perşembe tarihinde saat 20:00’da izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 3
  • Hhsh 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadına acı çektirme insanların hoşuna gidiyor bunu biliyorlar bu gibi diziler çekiyorlar
    Cevapla
  • kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizinin baskılayıcı uygulaması ne osu ne busu hiç alakası yok tam bir katolik dizisi o tenisci dönis vilıms kardeşler gibi onlarda aynı dizideki gibi koyu aşırı katolik bu dizide aynı türkiyede ve türk kadınında böyle bir durum yok rtükü de bu diziden dolayı kınıyorum.
    Cevapla
  • DELİDİR 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahlaksız bir dizi daha.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…