MasterChef Türkiye jürisini küplere bindiren hareket! Ağzından çıkan o kelimeyi işitir işitmez...

Eleme adayları arasında kıyasıya rekabet yaşanırken MasterChef Türkiye'de Mehmet Yalçınkaya'nın sinir kat sayısını yükselten bir olay meydana geldi. MasterChef Türkiye'de eleme adayları yarıştığı esnada yarışmayı yukarıdan takip eden Tunahan, Safanur'a direktif vermeye kalkışınca Mehmet Yalçınkaya tarafından stüdyodan kovuldu.

GİRİŞ 16.09.2021 11:55 GÜNCELLEME 16.09.2021 11:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye'deki yolculuğunun bitmemesini isteyen yarışmacılar özenle hazırlamış oldukları tabakları şeflerin beğenisini sunarken geçtiğimiz akşam Mehmet Yalçınkaya'yı çileden çıkaran bir olay yaşandı. MasterChef Türkiye'de eleme adayı olarak gösterilen isimler hem lezzet hem sunum açısından şefleri tatmin edecek nitelikte siyez bulgurlu yemeği hazırlamaya girişti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı resmen dizi oluyor! Suçlu'nun başrolünde öyle oyuncular var ki...Müge Anlı ile Tatlı Sert programı resmen dizi oluyor! Suçlu'nun başrolünde öyle oyuncular var ki...

Tam da bu esnada MasterChef Türkiye'de eleme adaylarının verdikleri mücadeleyi izleyen Tunahan, tezgah başındaki Safanur için direktif vermeye başladı. Yemeği tatmış olduğu kaşığı atması hususunda ikazda bulunan Tunahan'ın sesini işiten Mehmet Yalçınkaya sinirden küplere bindi. MasterChef Türkiye stüdyosunda ''Yemeğe karışan kim?'' şeklinde bir soru yönelten Mehmet Yalçınkaya, Tunahan'dan aldığı ''Ben kaşığı at dedim.'' cevabı üzerine bir hışımla stüdyodan dışarı çıkmasını istedi.

MasterChef Türkiye yarışmasında üzücü ayrılık! TV8'in ses getiren programında veda rüzgarı esiyorMasterChef Türkiye yarışmasında üzücü ayrılık! TV8'in ses getiren programında veda rüzgarı esiyor

MasterChef Türkiye'nin Dikkat Çeken Yarışmacısı Tunahan Ak Kimdir?

İzmit'te dünyaya gelen MasterChef Türkiye ana kadro yarışmacısı Tunahan Ak, 20 yaşındadır. Aslen Bulgaristan göçmeni olmakla beraber kütüğü Bursa'ya kayıtlıdır. Programa İstanbul'dan katılan MasterChef Türkiye'nin iddialı ismi Tunahan Ak, Aşçılık lisesinden mezuniyetini tamamlamıştır. Ve toplamda 1,5 yıl boyunca Kadıköy'de bulunan çikolata imalathanesinde görev almıştır.

İşte, kameralara yansıyan o görüntüler...

YORUMLAR 4
  • yorumcu02 2 yıl önce Şikayet Et
    hepsi danışıklı dövüş, maksat reyting
    Cevapla
  • seyit 2 yıl önce Şikayet Et
    Master chef jürisi orda bulunan yarışmacılara tadım kaşığını ikinci defa tattırmıyorlar yemeği iptal ediyorlar çok iyi. Ama kendileri defalarca aynı tabağa çatalı kaşığı sokup sokup tadıyorlar bu ne çelişki.
    Cevapla
  • Suat 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam kovmak bu adama yakışıyor
    Cevapla
  • türbedar 2 yıl önce Şikayet Et
    bu gibi küçük süprizler yaparak reyting tavana çıkartılabilir ;)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!