Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in başlama tarihi belli oldu! TV8 Yemekteyiz yeni bölüm fragmanı...

TV8 ekranının gündüz kuşağının yeni programı Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışma programı, seyircilerin merakını giderek haberle geldi. Ne zaman başlayacağı merak edilen programın yeni sezon tarihi belli oldu ve ilk fragmanı yayınlandı. Peki Zuhal Topalla Yemekteyiz ne zaman başlayacak? İşte o tarih...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in başlama tarihi belli oldu! TV8 Yemekteyiz yeni bölüm fragmanı...
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in başlama tarihi belli oldu! TV8 Yemekteyiz yeni bölüm fragmanı...
GİRİŞ 13.09.2021 14:07 GÜNCELLEME 13.09.2021 14:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gündüz kuşağının sevilen programı Zuhal Topalla Sofrada apar topar Fox TV'den ayrıldı. Bu ayrılığın ardından TV8'e transfer olan Zuhal Topal, programda format değişikliğine gitti ve Zuhal Topal’la Yemekteyiz isimli yeni programı ile seyirci karşısına çıkacak. 

Zuhal Topal kimdir, aslen nerelidir ve eşi kimdir? Zuhal Topal'ın hayatı ve biyografisiZuhal Topal kimdir, aslen nerelidir ve eşi kimdir? Zuhal Topal'ın hayatı ve biyografisi

Ağustos ayının sonlarından itibaren sıkça cevap aranılan "Zuhal Topalla Yemekteyiz ne zaman başlıyor" sorusunun cevabı net yanıt buldu. Programı severek takip edenler için yeni sezonda başlayacağı gün 13 Eylül 2021 Pazartesi olarak açıklandı.

ZUHAL TOPALLA YEMEKTEYİZ FRAGMANI YAYINLANDI

Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının yeni sezon fragmanı yayınlandı. Önümüzdeki haftadan itibaren TV8'de yayınlanacak program şimdiden heyecanlandırdı.

Fragmandan yola çıkılarak, programda bir format değişikliği söz konusu. Kayınvalideler ve gelinlerin yarıştığı Zuhal Topalla Sofrada programından bir hayli değişik olduğu düşünülüyor. 

ZUHAL TOPAL'A HOŞ GELDİN SÜRPRİZİ

Yarışmanın yeni sezonunun ilk fragmanında Zuhal Topal'a bir hoş geldin sürprizi yapıldığı görülüyor. Sunucu Topal, bu mutlu an karşısında duygularına hakim olamıyor. 

YORUMLAR 4
  • Zehra 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar mahkemelikti şuan zuhal topal tükürdüğünü yalıyor ve biz seni foksta sevdik şuan ekmek yediği kapıya yanlış yapti
    Cevapla
  • Fatma 2 yıl önce Şikayet Et
    Eskı pırogramı daha guzeldı
    Cevapla
  • Okan 2 yıl önce Şikayet Et
    Fragmanları izlediğim kadarı ile tutacak gibi görünmüyor
    Cevapla
  • Erol Ç. 2 yıl önce Şikayet Et
    daha düne kadar mahkemelik olduğu kanala gitti ha. vay be para sen nelere kadirsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi