Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2.bölüm fragmanı: Uçurumdan denize atlıyorlar! Ağızları açık bıraktırdı

Televizyon izleyicisinin uzun bir zamandır dört gözle beklediği Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi ekran macerasına iddialı bir başlangıç yaptı. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı son bölümünde birbirinden etkileyici sahneleriyle seyircisinde hayranlık duygusu uyandırdı. Sosyal medyada trendler listesine yerleşen ve çok geniş çapta kitleyi ekran başına toplayan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2.bölüm fragmanı geldi.

GİRİŞ 23.09.2021 11:45 GÜNCELLEME 23.09.2021 11:45
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Düşmana asla pabuç bırakmayan ve hedefleri uğrunda pes etmek nedir bilmeyen Barbaros kardeşlerin verdikleri mücadelenin gözler önüne serildiği Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 1.bölümü nefes kesti. TRT1'de ekran yolculuğunda emin adımlarla yürümeye başlayan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı gerek kadrosu ve oyuncuların performansıyla gerekse senaryosu ve prodüksiyonuyla izleyenlerden tam not aldı. Barbaroslar Akdeniz Kılıcı son bölümde, mazlumların kanını yerde bırakmamaya yemin eden Oruç Reis'in yapılan ihanetin bedelini en ağır şekilde ödettiği sahne soluk soluğa izlendi. Korkanlardan değil, korkutanlardan olmayı kafasına koyan kardeşlerin denizlerde tehlikelere üstün cesaretiyle meydan okurken Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2.bölüm fragmanı yayına girdi.

Camdaki Kız 12.bölüm fragmanı: Rafet'i çıldırtan olay! ''Sen annenin yüzüne nasıl bakacaksın?''Camdaki Kız 12.bölüm fragmanı: Rafet'i çıldırtan olay! ''Sen annenin yüzüne nasıl bakacaksın?''

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Doğan Ümit Karaca'nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve senaryosunu ise İbrahim Ethem Arslan, Mustafa Burak Doğu ve Tuba Kaya'nın beraber kaleme aldığı  ES Film imzasıyla TRT1'de ekrana taşınan Barbaroslar 2.bölüm fragmanı yayınlandı.

Teşkilat'ın efsane ismi rahatsızlığıyla panikletmişti! Mesut Akusta sağlığına tekrardan kavuştu mu?Teşkilat'ın efsane ismi rahatsızlığıyla panikletmişti! Mesut Akusta sağlığına tekrardan kavuştu mu?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Oyuncu kadrosunda Ulaş Tuna Astepe, Engin Altan, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil, Bahadır Yenişehirlioğlu ve Caner Topçu gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin yer aldığı Barbaroslar 2.bölümüyle 23 Eylül Perşembe tarihinde saat 20:00'da TRT1 ekranlarında izleyici kitlesini ağırlamaya hazırlanıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu'da akıllara gelmeyecek ayrılık! 2.sezon öncesi olay kararla veda ettiAlparslan Büyük Selçuklu'da akıllara gelmeyecek ayrılık! 2.sezon öncesi olay kararla veda etti

YORUMLAR 12
  • Hicran 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem bir dönem dizisi olmuş
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    siz 1400-1600 yıllarını 2000 2021 yıllarına uyarlayarak senaryo yazarsanız ve hala iddialı dizileri çağ dışı tekniklerle yaparsanız ortaya aha böyle ucube bir dizi çıkar hele hızır reisi oynayan evlere şenlik hala o bi acaip bir dizi vardı ordaki rolüne kaptırmış ki hala romantik dizilerde oynadığını sanıyor ertuğrul diriliş ile başlayan furya (ki o dizide tarihe uygun değildi) git gide abuk subuk senaryolarla devam ediyor.
    Cevapla
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok beğendim. İnşallah aynı güzellikte devam eder. Engin Altan Düzyatan bu rolün altındanda alnının akıyla kalkıyor.
    Cevapla
  • Trt1 e 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu film tutmaz cok basit efektler görsel olarak oyuncak gibi olmuş yakışmamış Hele o gemi sahnesi cok komik olmuş
    Cevapla
  • orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    olmamış beğenmedim barbaros trol mu acaba gerçek mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!