MasterChef Türkiye'de herkesi üzen ayrılık! TV8'de kimsenin beklemediği bir veda gerçekleşti

Bu hafta eleme potasına giren yarışmacılar, MasterChef Türkiye kadrosundaki varlığını garanti altına alma için canla başla mücadele gösterdi. MasterChef Türkiye stüdyosunda tezgah başına geçen isimler Mehmet Yalçınkaya'nın imza yemeğini hazırlarken zorlu ve stresli dakikalar yaşadı. Eleme oyununun sonuna gelindiğinde ise şeflerin kararıyla MasterChef Türkiye'den elenen Tunahan oldu.

MasterChef Türkiye'de herkesi üzen ayrılık! TV8'de kimsenin beklemediği bir veda gerçekleşti
MasterChef Türkiye'de herkesi üzen ayrılık! TV8'de kimsenin beklemediği bir veda gerçekleşti
GİRİŞ 20.09.2021 11:48 GÜNCELLEME 20.09.2021 14:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye'de her hafta olduğu gibi bu hafta da eleme adayı olarak belirlenen yarışmacılar ana kadrodaki yerini kaybetmemek için tüm imkanlarını kullandı. MasterChef Türkiye'de mutfağa giren isimler usta şef Mehmet Yalçınkaya'nın ''Gece Gibi Siyah'' adındaki imza yemeğini tekniğine uygun bir biçimde hazırlamaya koyuldu. 

Yargı 2.bölüm fragmanı duyuruldu! Kanal D'nin iddialı dizisi Yargı'da ortalığı yıkıp geçen sahneYargı 2.bölüm fragmanı duyuruldu! Kanal D'nin iddialı dizisi Yargı'da ortalığı yıkıp geçen sahne

Düzenlenen eleme oyununda ilk aşamayı geçemeyip ikinci aşamaya kalan ve MasterChef Türkiye'ye veda etmemek için son kez hünerlerini sergileyen Mustafa, Ateş ve Tunahan üçlüsünden hangisinin eleneceği belli oldu.

Kurtlar Vadisi'nden 2.kez transfer atağı! Gürkan Uygun'dan sonra Teşkilat'a kaçırılmayacak transferKurtlar Vadisi'nden 2.kez transfer atağı! Gürkan Uygun'dan sonra Teşkilat'a kaçırılmayacak transfer

MasterChef Türkiye'nin jürileri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna eleyecekleri ismi seçmek üzere bir araya geldi ve kritik bir karar verme süreci başladı. MasterChef Türkiye'de şeflerin aldığı ortak karar neticesinde arzu ettikleri gibi bir tabak çıkaramayan Tunahan'ın programdaki kariyeri sona erdi.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2.bölüm fragmanı: Oruç Reis hedefini on ikiden vuruyor! Tam isabet...Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 2.bölüm fragmanı: Oruç Reis hedefini on ikiden vuruyor! Tam isabet...

MasterChef Tunahan: ''Gülerek Aldığım Bu Önlüğü Gülerek Teslim Etmek İstiyorum!''

MasterChef Türkiye'den elendiği için gözyaşlarına hakim olamayan Tunahan duygu yüklü veda konuşması yaparak, “Benim için beklenmedik yolculuktu, burada bitmesini istemezdim. Hayatı da zamanında yeterince ciddiye aldığım da ve uçmak istediğimde kanatlarımı kırdılar. Bu maskeyi toplumun baskısıyla oluşturdum. Ben buradan beni dinleyen herkese sesleniyorum; bu ülkenin gençlerine şans versinler ve o şans verildiğinde neler yapılabileceğini seyretsinler. Ailem benim şampiyon olacağıma inanıyordu ama benim inanmamamın sebebi insanlardan başka bir şey değildi. Gülerek aldığım bu önlüğü gülerek teslim etmek istiyorum.” şeklinde ifadelere yer verdi.

YORUMLAR 6
  • Yilmaz karademir 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl hiç kinsenin beklemediği isim gitti diye başlık atıyorsunuz,herkes biliyor bi siz bilmiyorsunuz demekki,ben daha potaya girer girmez potadan çıkamaz dedim,çocuk beceremiyor.
    Cevapla
  • PAYITAHT 2 yıl önce Şikayet Et
    Acunun hep boş işleri,
    Cevapla
  • lord 2 yıl önce Şikayet Et
    ne zirvaliyo buyaa... hep bos beles para pesinde bu gencler..sonrada genclerin onunu acin diyorlar...ilk once herseyi yasayarak tecrube edicen sonra parayida alin terinle kazanican..
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tunahan gitti..Tahsin ve Burcu da umarım çabuk gider..Karakter olarak beğenmediğim isimler..sanıyorum izleyicilerin çoğuda benim gibi düşünüyor..dürüst değiller karnı dar isimler
    Cevapla
  • ruhi 2 yıl önce Şikayet Et
    Olum sende hiç ciddiye almadın; ki geldin tatlı gittin tatlı ki onuda beceremedin. Git bi lokantaya gir çalış sıkma canını.
    Cevapla
  • Doğu-Batı 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaşam sizin algıladığınız kadar basit değil. Amaç lokantaya girip çalışmak olsaydı bunu yarışma programına gelmeden de yapabilirdi. Tunahan bu yarışma programına katılarak en azından kendinin var olduğuna inanabildi. Şefleri de burada ayakta alkışlamak istiyorum burada ona kendisini tanıma fırsatını verdiler. Güle güle Tunahan; çok gençsin ve hâlâ yolun başındasın ve çok başarılı olmak için zamanın var. Bu zamanı iyi değerlendir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı