Gönül Dağı 33.bölüm 2.fragmanı: Korkutan kaza! Hayatı tehlikeye giriyor: Kurtulabilecek mi?

Aile sıcaklığını birebir yansıtan sahneleriyle izleyenlerin yüzünde tatlı bir tebessüm bıraktıran Gönül Dağı 33.bölüm fragmanı YouTube platformunda trend videolar listesine yerleşti. TRT1'in meşhur dizisi Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında, derin bir sevgi besleyen Taner ile Dilek'in birbirine karşı söylediği sözler izleyenleri mest etti.

GİRİŞ 23.09.2021 11:56 GÜNCELLEME 23.09.2021 11:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İlk sezonda olduğu gibi ikinci sezonda da birbirinden samimi görüntüleriyle izleyenlerin memnuniyetini kazanan Gönül Dağı dizisinin 33.bölüm fragmanında akıllardan silinmeyecek anlar yaşandı. Reytinglerdeki başarısını istikrarlı bir şekilde sürdüren Gönül Dağı'nın yeni bölüm fragmanında karşılarına çıkan her türlü engeli aşarak nihayet muradına eren Taner ile Dilek'in sahnesi izleyenleri duygulandırdı.

Yargı 2.bölüm fragmanı duyuruldu! Kanal D'nin iddialı dizisi Yargı'da ortalığı yıkıp geçen sahneYargı 2.bölüm fragmanı duyuruldu! Kanal D'nin iddialı dizisi Yargı'da ortalığı yıkıp geçen sahne

Gönül Dağı dizisinde en zorlu koşullar altında bile sabretmeyi elden bırakmayan ve emeklerinin meyvesini yemeye başlayan Taner ile Dilek'in birbirine söylediği anlamlı sözler yürekleri ısıttı. Gönül Dağı yapımının sıkı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutulan yeni bölüm fragmanında Dilek'in, ''Seni güzel yapan da bu bence. Denklemlerin... Kendini hep arka planlara atan bu kalbin ve beni sen yapan şey de bu. Taner, ömrüm boyunca bana bu mısırlardan közle olur mu?'' şeklindeki sözlerini duyanlar mest oldu. 

MasterChef Türkiye'de herkesi üzen ayrılık! TV8'de kimsenin beklemediği bir veda gerçekleştiMasterChef Türkiye'de herkesi üzen ayrılık! TV8'de kimsenin beklemediği bir veda gerçekleşti

YORUMLAR 1
  • ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    hiçte mest olmadık.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor