Camdaki Kız 13.bölüm fragmanı: Hayri'den çok sert tepki! Yapılanları öğrenince küplere biniyor

Çarpıcı olayların ardı arkasının kesilmediği Camdaki Kız dizisinde Cihangir Ceyhan'ın oynadığı Hayri karakteri Koroğlu ailesinin hayatına girişiyle fırtınalar kopardı. Camdaki Kız 13.bölüm fragmanında Rafet'in kararıyla Koroğluların malikanesinde şoför olarak çalışmaya başlayan Hayri karakterinin Nalan ile yüzleştiği sahne olay oldu.

GİRİŞ 30.09.2021 11:24 GÜNCELLEME 30.09.2021 11:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ay Yapım imzalı Çukur ve Alev Alev dizilerindeki göz dolduran performansıyla izleyenleri etkisi altında bıraktıran Cihangir Ceyhan, Camdaki Kız projesiyle bir kez daha farkını konuşturacak. Yeni bölüm fragmanında otoriter ve kuralcı bir yapıya sahip olan Rafet tarafından Koroğlu hanesinin şoförlüğünü yapacağı açıklanan Hayri karakteri olaylara bambaşka bir boyut kazandırmaya hazırlanıyor.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 3.bölüm fragmanı: ''Doğruyu seçerse doğacak, yanlışa saparsa ölecek!''Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 3.bölüm fragmanı: ''Doğruyu seçerse doğacak, yanlışa saparsa ölecek!''

Camdaki Kız 13.bölüm fragmanında dikkat çeken ayrıntılardan bir tanesi de Cihangir Ceyhan'ın üstlendiği Hayri karakterinin ilk defa Nalan ile karşı karşıya gelmesi oldu. Geçmişten bu yana yaşadığı travmanın yıkıcı sonuçlarıyla boğuşan Nalan'ın hayatında Hayri karakterinin ne gibi bir etkisi olacağı şimdiden akıllarda soru işareti oluştururken, Koroğlular için artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının ve Hayri ile beraber yeni bir döneme girileceğinin işaretleri verildi.

Bir Zamanlar Çukurova'da içleri sızlatan veda! Üç buçuk senenin ardından ayrılık kapısını çaldıBir Zamanlar Çukurova'da içleri sızlatan veda! Üç buçuk senenin ardından ayrılık kapısını çaldı

Camdaki Kız 13.Bölüm Fragmanında Başarılı Oyuncudan İnanılmaz Değişim!

Senaristliğini Seda Altaylı Tuğutlu'nun üstlendiği, yönetmenlik koltuğunda Nadim Güç'ün oturduğu OGM Pictures imzasıyla Kanal D'de her Perşembe akşamı sürprizlerin bir an dahi eksik olmadığı sahneleriyle izleyenleri ağırlayan Camdaki Kız 13.bölüm fragmanı yayına girdi.

YORUMLAR 1
  • yorum 2 yıl önce Şikayet Et
    çukur değil sıfırbir dizisiyle tanındı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!