MasterChef Türkiye'de veda zilleri çalıyor! TV8'in ilgi gören programında sevenlerini üzecek ayrılık

Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği TV8'in ilgiyle izlenen programı MasterChef Türkiye'de eleme heyecanı zirveye çıktı. Geniş bir hayran kitlesi bulunan MasterChef Türkiye'ye veda eden yarışmacı destekçilerini üzüntüye uğrattı. Bu hafta MasterChef Türkiye'den elenen isim Hamza'nın stüdyodan ayrılmadan önce söylediği sözler geceye damgasını vurdu.

MasterChef Türkiye'de veda zilleri çalıyor! TV8'in ilgi gören programında sevenlerini üzecek ayrılık
MasterChef Türkiye'de veda zilleri çalıyor! TV8'in ilgi gören programında sevenlerini üzecek ayrılık
GİRİŞ 28.09.2021 09:20 GÜNCELLEME 28.09.2021 09:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mutfak konusunda ilerleme kaydedebilmek ve başarılarına her geçen bir yenisini eklemek isteyen Hamza, MasterChef Türkiye'den bu hafta elenen yarışmacı olarak açıkladı. Hem öğrenmeye hem de gelişmeye açık yapısıyla şeflerin takdirini toplayan Hamza'nın MasterChef Türkiye'deki macerasının bitmesi sıkı takipçilerini hüzne boğdu.

Kuruluş Osman fragmanında ortalığı yıkıp geçen görüntüler! Şimdiye kadar bildiklerinizi unutturacakKuruluş Osman fragmanında ortalığı yıkıp geçen görüntüler! Şimdiye kadar bildiklerinizi unutturacak

Aslen Bolulu olan, mesleki kariyerine devam edebilmek açısından İstanbul'da ikamet etmeye başlayan Hamza'nın MasterChef Türkiye'deki ayrılık sözleri gecenin en fazla konuşulan konuları arasındaki yerini aldı. Gastronomi alanında eğitim gören ve 2020 yılında World Food İstanbul tarafından gerçekleştirilen yarışma programında hazırlamış olduğu asma yaprağında barbun yemeği sayesinde ''en yaratıcı tabak'' ödülünü almaya hak kazanan Hamza'nın vedasına ekip arkadaşları da çok üzüldü.

Teşkilat'ta Mesut Akusta niçin yoktu? EDHO oyuncusunun gelişi kafaları karıştırdı! Olay paylaşım...Teşkilat'ta Mesut Akusta niçin yoktu? EDHO oyuncusunun gelişi kafaları karıştırdı! Olay paylaşım...

Şeflerin aldığı ortak karar sonucunda MasterChef Türkiye'den elenen Hamza, ''Aylarca ben sizlere yemek yaptım, bundan daha gurur verici bir şey yok. Benim için MasterChef bu akşam sona erdi, ama bu demek olmuyor ki yeteneksiz biriyiz... Buradaki herkes gerçekten çok yetenekli. Yeri geldi kavga ettik, yeri geldi güldük eğlendik... Ama bugün sondu her şey.'' şeklinde ifadelere yer verdi.

Gönül Dağı'nda ortamın havasını değiştirecek transfer! İzleyenlerin beklemediği gelişme yaşanacakGönül Dağı'nda ortamın havasını değiştirecek transfer! İzleyenlerin beklemediği gelişme yaşanacak

Sözlerine devam eden Hamza, MasterChef'e seçildiğimde ana kadroya girmek için çabaladık, seven oldu sevmeyen oldu. Sevdiğimiz oldu, sevmediğimiz oldu. Ama en sonunda ana kadroya geldik. Her şeyden önemlisi biz burada büyük bir tecrübe kazandık. MasterChef ailesini kazandık, şefleri kazandık, arkadaş kazandık. Türkiye'nin en iyi üç şefine yemek yaptım, aylar boyu benim yemeğimi tattılar. Bu gerçekten çok gurur verici.'' diyerek stüdyodan ayrıldı.

YORUMLAR 2
  • cimbomlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür elendi ismini hiç taşıyamadı
    Cevapla
  • Amcaoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Saçma bir yarışma.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!