Bülent Ersoy'a büyük şok! 21 kişilik orkestra ekibi tutuklandı

Konser için KKTC'ye giden Bülent Ersoy’un 21 kişilik orkestrası, sahte PCR testi yapmaktan tutuklandı.

Bülent Ersoy'a büyük şok! 21 kişilik orkestra ekibi tutuklandı
Bülent Ersoy'a büyük şok! 21 kişilik orkestra ekibi tutuklandı
GİRİŞ 30.09.2021 22:10 GÜNCELLEME 30.09.2021 22:14
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Konser için KKTC'ye giden Bülent Ersoy’un 21 kişilik orkestrası, konser sonrası korona virüs nedeniyle düzenlenen evraklarının sahte olduğu gerekçesiyle polis denetiminde otelde gözetim altına alındı. 21 kişilik müzisyen ekibi, sahte PCR testi yapmak gerekçesiyle yargılandıkları davada tutuklanarak cezaevine gönderildi.

PCR TESTLERİ SAHTE ÇIKTI

Geçtiğimiz ay bir otelde konser vermek için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne 21 kişilik orkestrasıyla giden “Diva” lakaplı Bülent Ersoy’un orkestrasının PCR testlerinin sahte olduğu ortaya çıktı.

Testlerinin sahte çıkmasının ardından 21 kişilik müzisyen ekibi, yaklaşık 1 ay kadar otelde polis gözetimine alınmış ve Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmalarına başlanmıştı. Yargılanmaları devam eden müzisyen ekibi hakkında mahkeme, tutuklama kararı aldı. Cezaevine gönderilen müzisyenler suçsuz olduklarını ve yetkililerden yardım istedi.



“Raporu veren serbest, raporu alan tutuklu”

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu Başkanı Ahmet Onurlu, raporu veren hastane yetkilisi ve raporu imzalayan doktorun serbest olduğunu ancak raporun verildiği müzisyenlerin tutuklanmasının mantıklı olmadığını dile getirerek, "Kıbrıs’a konser vermek için giden 21 müzisyenin eline tutuşturulan sahte PCR raporu düzenleyen KKTC vatandaşları ve otel yöneticileri serbest. Sahte belgeleri düzenleyen KKTC vatandaşı hastane yetkilisi, doktor ve hemşire serbest. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan 21 müzisyen, 1 aydır gözetim altında tutulduktan sonra bugün verilen kararla tutuklu. Suçun övülecek bir yanı olamaz ama KKTC’deki adalet anlayışı ve ayrımcılık hepimizi endişelendiriyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 45
  • aaa 2 yıl önce Şikayet Et
    sanatci calisanlari diye ayirimcilik yapilmamasi cok guzel. herkez ile ayni muamele .
    Cevapla
  • i*s*m*t Kı*tı*ık 2 yıl önce Şikayet Et
    Benim memurum işini bilir derdi rahmetli özal. Bilmezmisiniz Türkiye de ve ya Kuzey Kıbrıs da bir devlet memurunu haşa Allah bile yargılayamaz inanmayan el kaldırsın. Amiri izin vermedimi yargılayamaz bu dünyada. Öteki dünya saten bizi ilgilendirmez. Yapanın yanına kar kalan tek ırk Türk ırkıdır vesselam.
    Cevapla
  • Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyim, doğru
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    kendini büyük sana sineklerinde takıldığı adalet sistemleri varmış demek ki. Adamlar o kadar kibirli ki Burnundan PCR testi bile aldırmıyor.
    Cevapla
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Rumların adaleti.
    Cevapla
  • dipNot 2 yıl önce Şikayet Et
    bence süper karar. Neden ayrimcilik olsunki. Benim anlamadigim Türkiye den KKTC ye gitmeden önce rapor almak gerek. Neden KKTC de doktor, hastene ve otel sorumlu olsunki. Otel in rapor hazirladigini bu Federasyon baskanindan ögrendik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki