Kuruluş Osman 66.bölüm fragmanı: Ortam kızıştı! Buzları eritmişlerdi, yeniden gerginlik yaşıyorlar

3.sezonuyla serüvenini sürdüren Kuruluş Osman dizisinde Aksakallıların reisi karakteriyle izleyenlerin karşısına geçen Cüneyt Arkın'dan ayrılık mesajı geldi. Alışılagelmişin ötesine geçerek izleyenlere bambaşka bir sezon sunan Kuruluş Osman'ın efsanesi oyuncusu Cüneyt Arkın, ekibe veda ettiğini bizzat duyurdu. Öte yandan izleyenlerin beğeni ve yorum yağmuruna tuttuğu Kuruluş Osman 66.bölüm fragmanı paylaşıldı.

GİRİŞ 13.10.2021 12:49 GÜNCELLEME 13.10.2021 12:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yeni sezonuyla izleyenler üzerinde unutulmayacak etkiler bıraktıran Kuruluş Osman dizisinde senelere meydan okuyan isimden beklenmedik bir veda mesajı geldi. Yaz sezonu süresince verdiği aranın sonrasında akıllardan çıkmayacak bir bölümle ekranlardaki yerini alan Kuruluş Osman'ın beğenilen ismi Cüneyt Arkın artık kadroda olmayacak.

Masumlar Apartmanı 43.bölüm fragmanı? Ümitlerini baltalayacak karar! Tam mutlu sona yaklaşmışken...Masumlar Apartmanı 43.bölüm fragmanı? Ümitlerini baltalayacak karar! Tam mutlu sona yaklaşmışken...

Uzun seneler evvel oynadığı projelerle geniş çapta nam salan ve şu anki dönemde bile başrolünü üstlendiği Yeşilçam dizileri aynı tazeliğiyle izlenmeye devam eden Cüneyt Arkın, Kuruluş Osman'a vedasıyla sevenlerini hayal kırıklığına uğrattı. Kuruluş Osman'da rol aldığı zaman diliminde hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan ve sahneleri büyük bir heyecanla takip edilen Cüneyt Arkın'ın sosyal medya hesabı aracılığıyla ayrılığını duyurdu.

Aktif olarak paylaşımlarda bulunduğu Instagram platformu üzerinden Kuruluş Osman dizisindeki görüntüsünü yayınlayan ve hemen altına ayrılık notu düşen Cüneyt Arkın şu sözlere yer verdi: "Evet; her hikayenin bir sonu vardır. Benim için bir hikayenin daha sonu geldi. Yeni sezonunda tüm ekip arkadaşlarıma başarılar diler, bana gösterdiğiniz sevgi ve saygı için çok teşekkür ederim. Yeni projelerde sizlerle görüşeceğim günleri özlemle bekliyorum. Tekrar görüşmek üzere."

Kuruluş Osman 66.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Metin Günay'ın genel yönetmenliğini üstlendiği, senaristliğinde Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın bulunduğu, yapımcılığında Mehmet Bozdağ'ın yer aldığı, yönetmenlik koltuğunda Ahmet Yılmaz ve Fethi Bayram'ın oturduğu Kuruluş Osman 66.bölüm fragmanı yayınlandı.

YORUMLAR 6
  • Serdengecti 2 yıl önce Şikayet Et
    Hep yahudi abd .dizilerine olan hayranliginiz, kendi tarihinizi begenmeyip dusman oldunuz. Yazik.
    Cevapla
  • Osman Gazi 2 yıl önce Şikayet Et
    Adama bölüm başı 250 bin TL veriliyor ek gelirler hariç diğer oyuncularında kazancı çabası çok yazık ama diziye harcanan para yok oyuncuya çok...insanlar ülkede zor geçim sağlıyor paraya bak ya 9 ayda 9 trilyon
    Cevapla
  • velhasıl 2 yıl önce Şikayet Et
    Cüneyt Arkın bile zor dayanmış bu saçmalığa. Haklı adam ayrılmak la :)
    Cevapla
  • Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    şu diziye boşuna güzelleme yapıyorsunuz plato dışında her şey kötü
    Cevapla
  • PAYITAHT 2 yıl önce Şikayet Et
    Cüneyt baba, hep doğru yolda ilerleyen bir efsane adam, seni çok seviyoruz,
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Banker kastelli reklamında oynamıştı ama... Neyse!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi