Felçli hastaya ozon tedavisi uygulaması

Ekranların sevilen ismi Op. Dr. Feridun Kunak sağlık dolu bir programla evlere konuk oluyor. Sağlığı izleyicisinin ayağına götüren Feridun Kunak, ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta Başkent Ankara’dan evlere konuk olacak.

Felçli hastaya ozon tedavisi uygulaması
Felçli hastaya ozon tedavisi uygulaması
GİRİŞ 08.10.2021 12:03 GÜNCELLEME 08.10.2021 12:03

Yaptığı programlarla izleyicisinin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Op. Dr. Feridun Kunak, alternatif tıbbı modern tıpla harmanlamaya devam ediyor.  Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi bu hafta Ankara’dan sağlık dolu bilgilerle izleyici karşısına çıkacak. Dr. Feridun Kunak Ankara’da ilk olarak şifa dolu bir sirke yaptı. İçinde üzüm, erik, kuşburnu gibi birçok bitkinin yer aldığı sirkenin faydalarını anlatan Kunak, sirke yapmanın püf noktalarına da değindi. Dr. Feridun Kunak daha sonra hareketsiz kalanlar için bel ve basen bölgelerinde oluşan yağlanmadan kurtulmayı sağlayacak egzersiz hareketleri gösterdi.

Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi son olarak felçli bir hastayı ziyaret etti. Hareketsizlik sebebiyle büyük acılar çeken hastaya yaptırılacak hareketleri gösteren Kunak, hastaya ozon tedavisi uyguladı.

Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13:20’de Kanal 7’de…

 

Program Adı        : DR. FERİDUN KUNAK’LA EVLERİNİZE SAĞLIK
Yayın Tarihi         : 02 Ekim 2021, Cumartesi
Yayın Saati          : 13:20

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti