Arslan ailesinin huzurlu yaşamı Ülke TV’de

Ailelerini ayakta tutabilmek için yaptıkları fedakârlıkları anlatan insanların hikâyeleri Ailem İçin programı ile ekrandaki yerini alıyor. Ailem İçin’de bu bölüm Artvin’de yaşayan Arslan ailesinin sevgi dolu hayat hikâyesine ortak olunacak.

Arslan ailesinin huzurlu yaşamı Ülke TV’de
Arslan ailesinin huzurlu yaşamı Ülke TV’de
GİRİŞ 08.10.2021 12:46 GÜNCELLEME 08.10.2021 12:46

Ailelerini ve yuvalarını korumak için yapılan fedakârlıkları izleyiciyle buluşturan Ailem İçin izleyicisinin kalplerine dokunmaya devam ediyor. Programda bu bölüm Artvin Şavşat’ta eşi ve görme engelli kardeşiyle birlikte yaşayan Binali Arslan’ın hayatı ekranlara gelecek.

Binali Arslan, programda eşi Emine Hanım ile birlikte daha iyi şartlarda yaşamak için İstanbul’a çalışmaya gittiğini, daha sonra tekrar memleketine dönüp mutlu bir köy hayatı yaşadığını anlatacak. İyi günde kötü günde birbirlerine hep destek veren Arslan ailesinin kalpleri ısıtacak hikâyesi Ailem İçin ile izleyicilere aktarılacak.

Ailesini bir arada tutmak ve mutlu olmalarını sağlamak için yapılan fedakârlıklarla dolu gerçek hayat hikâyelerinin anlatıldığı Ailem İçin her Cumartesi 18.00’de Ülke TV’de. 

 

Program Adı   : Ailem İçin (Yeni Bölüm)

Yayın Tarihi    : 09 Ekim 2021, Cumartesi

Yayın Saati     : 18:00             

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı