Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la 5 yıllık özlem son buluyor! Gelen teklifi kabul etti, imzayı attı

Sevenleri tarafından ekrana dönmesi merakla beklenen ve uzun bir süredir herhangi projede yer almayan Nurseli İdiz, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a transfer edildi. Arka arkaya yaptığı transferlerle kadrosunu zenginleştiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni oyuncusu Nurseli İdiz, üstleneceği sürpriz karakterle tüm dikkatleri yeniden üzerine çekmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda da adından söz ettirmeye devam edecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yayın tarihi netlik kazandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la 5 yıllık özlem son buluyor! Gelen teklifi kabul etti, imzayı attı
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la 5 yıllık özlem son buluyor! Gelen teklifi kabul etti, imzayı attı
GİRİŞ 14.10.2021 11:22 GÜNCELLEME 14.10.2021 11:22
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Oyunculuk kariyeri boyunca pek çok dizi projesi ve beyaz perde yapımlarında rol alan Nurseli İdiz, belli bir zamandır ekranlarda görünmüyordu. Rol performansını keyifle takip eden izleyiciler onun tekrardan ekrana dönüş yapacağı tarihi sabırsızlık içerisinde beklerken nihayet müjdeli haber geldi. Yedinci sezona özel toplamda on iki iddialı oyuncuyu birden bünyesine katan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Nurseli İdiz'in de yer alacak olması hayranlarının heyecanını katlayarak artırdı. Öte yandan her sezon olduğu gibi bu sezon da fırtına gibi esip geçecek olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonunun 26 Ekim'de başlaması bekleniyor.

Masumlar Apartmanı 43.bölüm fragmanı? Ümitlerini baltalayacak karar! Tam mutlu sona yaklaşmışken...Masumlar Apartmanı 43.bölüm fragmanı? Ümitlerini baltalayacak karar! Tam mutlu sona yaklaşmışken...

Oyuncu kadrosuna yerleştirilen birbirinden renkli isimlerle beraber izleyenleri çok farklı bir sezonu beklediğinin sinyalleri verilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın sürpriz oyuncusu Nurseli İdiz, ''Madam Anna'' karakteriyle ekranların tozunu atacak. Bugüne kadar çeşitli tiyatro oyunlarında sahne performansı sergilemesinin yanı sıra program sunuculuğu görevini üstlenen 61 yaşındaki usta isim Nurseli İdiz, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'la birlikte hayranlarıyla özlemini gidermeye hazırlanıyor.

Teşkilat 18.bölüm fragmanı: Canına kastediyorlar! Zehra kazasız belasız elinden kurtulabilecek mi?Teşkilat 18.bölüm fragmanı: Canına kastediyorlar! Zehra kazasız belasız elinden kurtulabilecek mi?

YORUMLAR 36
  • İsmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Aralık ayındaki basliyacak bu dizi
    Cevapla
  • Ökkeş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziye kimsesiz yaşar gelmeli Birde asker polis savcı ve mahkemeler senaryosu gelmeli bence en önemlisi masa kurulması gerekiyor ticaret kalmadı film'de
    Cevapla
  • Arzu 2 yıl önce Şikayet Et
    Deniz ÇAKIR gelmeli bence...
    Cevapla
  • Gürkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Öldü ya hani o :)))
    Cevapla
  • Mesut 2 yıl önce Şikayet Et
    Öldü öldü
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Deniz Çakır gelmeli
    Cevapla
  • Emin 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimsesiz Yaşar ı getirin Herkesi öldürdünüz
    Cevapla
  • Alp 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence Tamer Karadağ li bu diziye yakışır
    Cevapla
  • Tuğba 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle çok haklısın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde