Barbaroslar 6.bölüm fragmanı neden yok? Vedalar art arta dizildi: Ekipten birer birer ayrıldılar

Son bölümün hemen arkasından paylaşılan Barbaroslar dizisinin yeni bölüm fragmanının bu hafta verilmemesi izleyenlerin aklında soru işaretlerinin oluşmasına sebebiyet verdi. Sıkı takipçileri Barbaroslar 6.bölüm fragmanının bir an önce yayına girmesini beklerken TRT1'in sevilen dizisinde üst üste alınan kararlar sebebiyle ufak bir gecikme yaşandı. Peki, gerçekçi sahneleriyle izleyenleri zaman tünelinde yolculuğa çıkaran Barbaroslar 6.bölüm fragmanı neden yayınlanmadı?

Barbaroslar 6.bölüm fragmanı neden yok? Vedalar art arta dizildi: Ekipten birer birer ayrıldılar
Barbaroslar 6.bölüm fragmanı neden yok? Vedalar art arta dizildi: Ekipten birer birer ayrıldılar
GİRİŞ 20.10.2021 12:55 GÜNCELLEME 20.10.2021 12:55
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Perşembe günlerinin vazgeçilmez yapımları arasına ismini altın harflerle yazdıran Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın 6.bölüm fragmanının henüz paylaşılmaması seyircilerin kafasını kurcaladı. Normal şartlar altında son bölümün bitiminin ardından yayıncı kuruluş tarafından yayınlanan Barbaroslar yeni bölüm fragmanının bu hafta olmadığını gören izleyiciler nedeni hakkında fikir sahibi olmak üzere sorgulamalara koyuldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 'Korona Virüsü' engeline takıldı! Sete çıkamayınca başkası devraldıEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 'Korona Virüsü' engeline takıldı! Sete çıkamayınca başkası devraldı

Hafızalarda kalıcı bir iz bırakan sahnelerde imzasını taşıyan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde alınan karar doğrultusunda birtakım değişikliklere gidilmesi yeni bölüm fragmanında gecikmeyi beraberinde getirdi. Reyting listesinde bütün kategorilerde zirveye yerleşmeyi hedefleyen ve rakipleri karşısında ciddi bir üstünlük elde etmek isteyen Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda hem yönetmen hem de senarist değişimi yapıldığı öğrenildi.

Bilindiği üzere sıkı bir tempo içerisinde çalışmalarını sürdüren Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin senaryosunu kaleme alan isimde değişiklik kararı alınması ve bundan böyle Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın senaristliğini üstlenecek yeni isimlerin ise Hasan Erimez ile Serdar Özonalan olduğunun açıklanması medya gündemine oturmuştu.

Bu gelişmenin sonrasında alınan değişiklik kararına bir yenisi daha eklenerek yönetmen için de farklı bir isimle anlaşma yapılması damga vurdu. Doğan Ümit Karaca'nın yerine Berat Özdoğan'ın yönetmenlik koltuğuna oturmasıyla beraber Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde artık farklı bir dönem başlayacak.

YORUMLAR 36
  • Salih 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet dizide ruh yok. Sürükleyici değil. Bayanlar ön planda tutulmuş. Tarihi ruhu hissedemiyorsun. Dirilişte bu ruh üst seviyedeydi.
    Cevapla
  • Muhammed 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem bir dizi
    Cevapla
  • Alper yeşilırmak 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi daha yeni sabredin bakın neler olacak müzik yok diyen arkadaş sen müzik den ne anlarsın
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    ilk defa dün izledim çok beğendim tüm bölümleri izledim inşallah devam eder
    Cevapla
  • Zartzurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Diziden tat alamadık diyenler . Dirilişin ilk bölümlerini açıp izlesinler orda tat varmı . Bi bekleyin bakalım işliyor yavaş yavaş
    Cevapla
  • Hkn 2 yıl önce Şikayet Et
    Dirilişin ilk sezonu ilk bölümden itibaren güzeldir. Sonraki sezonlarda yavaş yavaş kalite düşer tekrara düşer ve özünü yansitamayan ticari amaçlı bir yapıma dönüşür. Yanlış örnek olmuş.
    Cevapla
  • Hdjejdj 2 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş çok güzel
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!