Didim’de Tarihe Yolculuk

Türkücü Kürşat, Anadolu’nun cennet köşelerini gezmeye devam ediyor. Farklı şehirlerden renkli görüntüler ve yıllardır süregelen ilginç geleneklerin yer aldığı Gündüz Gece bu hafta gözde tatil bölgelerinden Didim’deki keşfini sürdürüyor.

Didim’de Tarihe Yolculuk
Didim’de Tarihe Yolculuk
GİRİŞ 15.10.2021 14:24 GÜNCELLEME 15.10.2021 14:24

Türkiye’nin gizli kalmış köşeleri, Doğu’dan Batı’ya ülkenin her bölgesinden ilginç gelenekler ve birbirinden lezzetli yöresel yemekler sevilen türkücü Kürşat’ın sunumuyla Gündüz Gece’de izleyici karşısına çıkıyor. Gündüz Gece ekibinin bu haftaki yemyeşil doğası, benzersiz plajlarıyla tatilcilerin uğrak merkezi olan Didim olacak. Gündüz Gece ekibi Didim’de ilk olarak Didim tarihine ışık tutan bir kültür evine konuk oldu. Didim’de yaşayanların bağışladıkları eşyalarla oluşturulan kültür evini gezen Kürşat, geçmişteki yaşamların izlerini sürdü. Gündüz Gece ekibi daha sonra tekneyle denize açıldı. Bölge rehberinden Didim’in tarihine dair bilgi alan Kürşat, izleyicileri için birbirinden özel kareler derledi.

Gündüz Gece ekibi son olarak Altınkum’da bir restorana gitti. Didim lezzetlerinin tadına bakan Kürşat, restorana gelenlerle keyifli bir sohbete imza attı.

Anadolu kültürünü gerçek tanıklarından dinlemek isteyenlerin buluştuğu ‘Gündüz Gece’ her Cumartesi 11:30’da Kanal 7’de…

Program Adı        : GÜNDÜZ GECE
Yayın Tarihi         : 16 Ekim 2021, Cumartesi
Yayın Saati          : 11:30

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?