Alemlere nur olarak gönderilen HZ. Muhammed’in doğuşu Kanal 7’de kutlanıyor

Varlığıyla kainata nur olan Hz. Muhammed’in dünyayı şereflendirişinin yıldönümü olan Mevlid Kandili, İstanbul’un önemli simgelerinden Fatih Camii'nden çok özel bir programla Kanal 7 ekranlarında kutlanacak.

Alemlere nur olarak gönderilen HZ. Muhammed’in doğuşu Kanal 7’de kutlanıyor
Alemlere nur olarak gönderilen HZ. Muhammed’in doğuşu Kanal 7’de kutlanıyor
GİRİŞ 15.10.2021 14:38 GÜNCELLEME 15.10.2021 14:38

Mevlid Kandili Özel programı, Necmettin Nursaçan’ın duahanlığında, ünlü mevlidhan, hafız ve kârilerin okuyacakları Kur’an-ı Kerim’le gecenin önemini ekrandan izleyiciye ulaşacak.

Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed’in dünyaya gelişinin yıldönümü Mevlid Kandili Özel programı ile Kanal 7’de ihya edilecek. Güzel ahlakı, adaleti, Allah’a olan aşkıyla Müslümanlara öncülük yapan Hz. Muhammed’in doğduğu bu önemli gecenin duygusu Kur’an-ı Kerim’den sureler, dualar ve ilahilerle canlı yayında izleyiciye yaşatılacak. Açılış konuşmasını ve duahanlığını Necmettin Nursaçan’ın yapacağı programda Numan Duygu, Muhammed Yahya Yıldızhan, Adem Karabey, Hüseyin Baş, Aziz Hardal, Fatih Kaya okuyacakları Kur’an-ı Kerim ile gönülleri ferahlatacak. Ali Rıza Şahin ve ilahi grubu ise seslendirecekleri ilahilerle gecenin ruhunu ekranlara taşıyacak. 

Hz. Muhammed’in doğduğu gecede, okunacak sureler, en güzel ilahiler ve mevlidler konuklara ve izleyenlere huzur dolu bir gece sunulacak.

Fatih Camii'nden gerçekleşecek Mevlid Kandili Özel programı 17 Ekim Pazar akşamı saat 19:15’te canlı yayınla Kanal 7’de.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?