İyi insanların iyilik dolu hikayeleri Gönül İşi’nde

‘Tek başına ordu’ denilen, etrafındaki insanlara faydalı olmak için karşılıksız çaba sarf eden insanların yaptıkları Ülke TV’de… Programda bu hafta üç farklı gönül işi ekranlara gelecek.

İyi insanların iyilik dolu hikayeleri Gönül İşi’nde
İyi insanların iyilik dolu hikayeleri Gönül İşi’nde
GİRİŞ 18.10.2021 12:34 GÜNCELLEME 18.10.2021 12:34

Eğitimci Yazar Ahmet Durkaya Ülke TV ekranlarında gönüllere dokunan insanları, izleyicilerle tanıştırıyor. Ahmet Durkaya bu bölüm İstanbul Fatih’teki Hürrem Çavuş Camii’nin bahçesinde kurduğu Uhuvvet Market ve Uhuvvet Giyim mağazaları ile ihtiyaç sahiplerine destek olan Metin Kaçar’ı ziyaret edecek.

Daha sonra Adana’da öğretmenlik yapan Olcay Oral ile görüşen Durkaya, Olcay Bey’in zihinsel engelli öğrencisi ve ailesinin daha iyi şartlarda yaşaması için yaptığı gönül işini izleyicilere aktaracak.

Gönül İşi ekibi programda son olarak Bitlis’te akülü sandalyesiyle bütün sokakları dolaşıp sokak canlılarına mama ve su dağıtımı yapan Uğur Bey ile görüşecek. Yaptığı işin çok meşakkatli olduğunu söyleyen Uğur Bey, hayvanların minnettar bakışından sonra tüm yorgunluğunun geçtiğini anlatacak

.

Dünyadaki tüm kötülüklere inat iyi şeyler olsun diye canla başla, karşılıksız çaba gösterenlerin hikâyesi Gönül İşi, Ahmet Durkaya’nın sunumuyla her Salı 18.00’de ÜLKE TV’de.

Program Adı   : Gönül İşi

Yayın tarihi     : 19 Ekim 2021, Salı

Yayın Saati      : 18.00

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!