TRT 2’den Türk Televizyon Tarihinde Bir İlk: “Sessizce”

Türkiye’nin kültür sanat kanalı TRT 2, Türk televizyon tarihinde bir ilke imza atıyor. İşitme engeli olmayan bireyleri, işitme engellilerin dünyasına davet eden program “Sessizce”, ilk bölümüyle yarın akşam saat 20.30’da TRT 2’de.

TRT 2’den Türk Televizyon Tarihinde Bir İlk: “Sessizce”
TRT 2’den Türk Televizyon Tarihinde Bir İlk: “Sessizce”
GİRİŞ 26.10.2021 10:04 GÜNCELLEME 26.10.2021 10:34

Edebiyattan tarihe, resimden tiyatroya, müzikten felsefeye birçok alanda yapımları izleyiciyle buluşturan TRT 2, yeni içeriklerini ekranlara getirmeye devam ediyor. Türk televizyon tarihinde bir ilke imza atan TRT 2, “Sessizce” programıyla işitme engeli olmayan bireyleri, işitme engellilerin dünyasına davet ediyor.

Bir sosyal sorumluluk projesi

Doğuştan ya da sonradan duyma yetisini yitirmiş; edebiyat, resim, seramik sanatı, dans, oyunculuk, fotoğrafçılık ve heykel gibi branşlarda eserler veren işitme engelli sanatçıların hayatları, eserleri ve dünyaları “Sessizce” programıyla ekrana taşınıyor. İşitme engelli bireylere dair farkındalığı artırmayı amaçlayan program, aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi.

Gelinim Mutfakta'da format değişikliği! Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu kim? Neden değişti? Gelinim Mutfakta'da format değişikliği! Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu kim? Neden değişti?

Bütünüyle sessiz bir program

İşaret dili tercümanı Neslihan Kurt’un sunumuyla ekrana gelecek olan program, sessiz bir şekilde, işaret diliyle ve altyazıyla yayınlanacak. Bütünüyle sessiz bir şekilde ekrana gelecek olan söyleşi programı “Sessizce”, ilk bölümüyle yarın akşam saat 20.30’da TRT 2’de.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan 'Kapımız açık' demişti! Özgür Özel'den açıklama!
Sancaktepe’deki jakuzi yalanı DEM’i örtmek için mi? Alper Yeğin’in yardımcısı kim olacak?