Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 'inanılır gibi değil' dedirten gelişme! Türk dizi tarihine geçen kriz

Kendi gününde ve saatinde farklı bir projenin başlaması Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz tutkunlarının kafasının allak bullak olmasına sebebiyet verdi. Normal şartlar altında yayıncı kuruluşun belirttiği tarihte yayına girmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da ciddi kriz patladı. ATV ve EDHO'nun yapım firmasının belirli süredir yaşadığı sürtüşme yeni bir sorunu daha beraberinde getirdi. Peki, önemli yol ayrımına giren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi başka bir kanala mı geçecek?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 'inanılır gibi değil' dedirten gelişme! Türk dizi tarihine geçen kriz
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 'inanılır gibi değil' dedirten gelişme! Türk dizi tarihine geçen kriz
GİRİŞ 31.10.2021 16:44 GÜNCELLEME 31.10.2021 16:44
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Son birkaç haftadır Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz takipçilerinin anlam vermekte güçlük çektiği olaylar yaşanıyordu. Televizyon ekranlarında yer alan dizi projeleri teker teker yeni sezona merhaba derken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bir türlü başlangıç yapmaması ve beraberinde çok geç bir tarihte yayına gireceğinin belirtilmesi akılları karman çorman etmişti.

TRT1'in başarılı dizisi Masumlar Apartmanı tarihine geçen sahne! Aylar sonra resmen bir ilk gerçekleştiTRT1'in başarılı dizisi Masumlar Apartmanı tarihine geçen sahne! Aylar sonra resmen bir ilk gerçekleşti

Belli bir zamandır ATV ve yapım firmasının önemli problemler yaşaması ve uyuşmazlıkların baş göstermesi yayın tarihindeki gecikmeyi arkasında getirmişti. Aralarındaki birtakım tatsızlıkların çözüme kavuşamaması yüzünden normalde 26 Ekim'de sıkı takipçileriyle buluşması beklenen dizinin başlamasına çok az bir süre kala akıştan kaldırılması kararı alındı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 7.sezonunun bahsi geçen tarihte verilmemesi takipçilerini deliye döndürdü ve bilhassa sosyal medya platformunda tepkilerin ardı arkası kesilmedi.

Barbaroslar'ın 2 başarılı ismiyle yapılan anlaşma bitirilecek: Serüvenleri yarıda kesildi, gidecekler!Barbaroslar'ın 2 başarılı ismiyle yapılan anlaşma bitirilecek: Serüvenleri yarıda kesildi, gidecekler!

Öte yandan ATV yönetimi tarafından sözleşme ile alakalı verilen sözün yerine getirilmediğini gören yapım ekibi de isyan bayraklarını kaldırarak 200.yeni bölümü vermeme hamlesinde bulundu. Tüm bunların dışında EDHO'nun ATV kanalından çekilerek farklı bir kanala geçeceği şeklindeki iddia medya gündemini kasıp kavururken konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Kurtlar Vadisi'nin ardından ekranlardan epeyce süre uzak kalmıştı! Teşkilat'la yılların özlemi dinecekKurtlar Vadisi'nin ardından ekranlardan epeyce süre uzak kalmıştı! Teşkilat'la yılların özlemi dinecek

YORUMLAR 10
  • Ağası 2 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın ıvır zıvırı 'da istanbulun başbelası olan İmamoğluna çözüm bulun İstanbul u yokediyor İmamoğlu
    Cevapla
  • Gigi 2 yıl önce Şikayet Et
    On sekiz yıl boyunca Yok olmadıysa bundan sonra da Yok olmaz herhalde
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Atv Yayın akışında EDHO var, Günlerce fragman yayınla, yayın saatinde dalga geçer gibi komedi filmi koy, ne bir açıklama var nede bir özür var, resmen dalga geçiyorlar, böyle sorumsuzluk olurmu, daha dizi ile anlaşmanı yapmamışsın gün saat verip fragman yayınlıyorsun.
    Cevapla
  • avciTURK 2 yıl önce Şikayet Et
    Her sene ayni terane , bekleyin bu kriz biter yilbasi tatili krizi baslar, alisin artik, her sene oluyor ne kadarda unutkansiniz.Gorende ilk defa izlemeye basliyorsunuz zannedecek.
    Cevapla
  • Hasan Günver 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir daha bu diziyi izlemem, bitti.
    Cevapla
  • Xxx 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu saatten sonra izlemem özellikle atv 'de hiçbir diziyi izlemem dalgamı geçiyorlar ulan çıkıp bir özür diler insan seyircilerle dalga geçiyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!