Kuruluş Osman 71.bölüm fragmanında ciğerleri parçalayan veda! Sempatik ismin eksikliği hissedilecek

Yayın hayatına başladığı ilk günden beri Boran Alp'in eşi Gonca Hatun karakteriyle farklı soluk getiren Emel Dede'nin beklenmedik ayrılığı Kuruluş Osman 71.bölüm fragmanında ön plana yerleşti. Senaryo gereği Bala Hatun'un yakın arkadaşı olarak seyircilerin sevgisini kazanan Emel Dede'nin şehit edilmesi Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında üzücü dakikalara sahne oldu.

GİRİŞ 13.11.2021 08:55 GÜNCELLEME 13.11.2021 14:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Oyunculuk hayatına ilk defa 2005 senesinde Bıçak Sırtı dizisi ile adım atan ve toplamda üç sezon boyunca Kuruluş Osman'ın kadrosunda aktif rol üstlenen Emel Dede'den takipçilerini hüzne boğacak bir haber geldi. 20 Kasım 2019 tarihinden günümüze kadar Kuruluş Osman projesinde sergilediği oyunculuk kabiliyetiyle beğeni yağmuruna tutulan Emel Dede'nin hikayesi resmen sona eriyor.

Survivor yarışmacısı Acun Ilıcalı'dan teklifi kaptı! Programda sakatlanmıştı, Kırmızı Oda'ya çağrıldıSurvivor yarışmacısı Acun Ilıcalı'dan teklifi kaptı! Programda sakatlanmıştı, Kırmızı Oda'ya çağrıldı

Yayınlandığı dönemde reyting patlaması yaşayan ve popülaritesi en yüksek yapımlardan biri olan Öyle Bir Geçer Zaman ki'de rol alan Emel Dede, Kuruluş Osman dizisinde senaryo gereği şehit edilerek seyircisine veda ediyor. Hüzünlü anların yaşandığı Kuruluş Osman 71.bölüm fragmanında Gonca Hatun'un hayata gözlerini yumması başta yakın arkadaşı Bala Hatun olmak üzere tüm Kayı halkının tarifi mümkün olmayan bir acıya boğar. Hakk'ın rahmetine kavuşan Gonca'yı son yolculuğuna uğurlayan Bala Hatun'un üzüntüsünü iliklerine kadar hissetmesi Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanını izleyenleri de derinden etkiledi.

Yakın bir tarihte Masumlar Apartmanı'na yerleşmişti! 2 ayı tamamlayan isimden hüzünlendiren haberYakın bir tarihte Masumlar Apartmanı'na yerleşmişti! 2 ayı tamamlayan isimden hüzünlendiren haber

YORUMLAR 5
  • İstanbul-18 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık kabak tadı veri deniliyorya tam da bu olsa gerek, dizi diriliş Ertuğrul taklitinden başka bir şey değil. Yıllardan beri aynı senaryo tekrarlanıp duruyor, yahu dünyanın en sağlam temelli devletini kuran Osman bey hayatı boyunca 15-20 kişilik alpleri ile ormanlarda pusu kurup pusu mu attı, tamam anladık çok iyi kılınç kullanmayı ölü takliti yapmayı öğrendiniz de artık bu kısır döngünün bitmesi lazım. Devletin ana kuruluş felsefesi olan i'la-yı kelimetullah adına yapılmış hiçbir icraat yok, bu devlet yol kesip eşkiyalık yapmak için kurulmadı.
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    ne dizi ama tüm tekfurların öldürmek için can attığı osman 3-5 alp ve bir orduya bedel hatunu ile iznik kalesine gidiyor ve heç bişe olmuyor merak ettim birini öldürmek için illaki pusu veya savaşmı olması gerekir eline fırsat düştümü öldürecen en çok merak ettiğim türkler savaşa avratlarıylamı gidiyorlarmış helede islamiyeti kabul ettikten sonra vs. vs. saymakla bitmiyor işte
    Cevapla
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Hangi islam, kafandaki islam mı? Hz. Aişe annemiz ordu kurdu. Komutanlık yaptı.
    Cevapla
  • saygı lütfen 2 yıl önce Şikayet Et
    aceleyle çekilmiş dikkat edilmemiş sahneleri olan bütün filmleri seyredince hem üzülüyorum hem kızıyorum.seyirciyi hafife almayın lütfen.ormanda pusuya düşürülen osman savaşırken onlarca kişi öldürülüyor geri çekilirken savaş alanında yerde yatan ölü yok mesela.
    Cevapla
  • Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    70'inci bölüm hatalarla dolu. Yönetmenin ve rejimin bunu dikkate alması gerekirdi. Üzülüyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!