Acun Ilıcalı'nın sağlam desteğini arkasına aldı! TV8 patronuyla el sıkışıp bu sefer Kırmızı Oda’ya geldi

Kanal D ekranlarında yalnızca beş bölüm yayınlandıktan sonra final kervanına katılan Bir Annenin Günahı dizisiyle oyunculuk deneyimi yaşayan Emin Günenç'in yeni adresi belli oldu. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığıyla TV8'de ekrana gelen Survivor Türkiye'nin 2021 sezonunda yarışma fırsatı elde eden Emin Günenç, Kırmızı Oda dizisiyle tekrardan kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Acun Ilıcalı'nın sağlam desteğini arkasına aldı! TV8 patronuyla el sıkışıp bu sefer Kırmızı Oda’ya geldi
Acun Ilıcalı'nın sağlam desteğini arkasına aldı! TV8 patronuyla el sıkışıp bu sefer Kırmızı Oda’ya geldi
GİRİŞ 09.12.2021 12:15 GÜNCELLEME 09.12.2021 12:15

21 Kasım 2020 tarihinde yayın hayatına merhaba deyip, 19 Aralık 2020 tarihinde ise final yaparak ekranlara veda eden Bir Annenin Günahı'nda rol alan Emin Günenç'in sürpriz projesi netleşti. Yönetmenlik koltuğunda Filiz Pakman'ın oturduğu ve senaristliğini ise Ahmet Yurdakul'un üstlendiği Bir Annenin Günahı dizisinde oynadığı ''Yiğit'' karakteriyle ilk defa oyunculuk tecrübesi kazanan Emin Günenç, Acun Ilıcalı'dan teklifi kaptı.

Aylar önce final yapan Fox TV dizisinde oynamıştı! Kuruluş Osman tutkunlarının şaşıp kalacağı transferAylar önce final yapan Fox TV dizisinde oynamıştı! Kuruluş Osman tutkunlarının şaşıp kalacağı transfer

Bilindiği üzere Ünlüler ve Gönüllüler formatında yayınlanan Survivor Türkiye'de iddiasını konuşturan isimler içerisinde yer alsa da geçirmiş olduğu sakatlık yüzünden doktorunun da verdiği kararla beraber yarışmacıdan çekilmek mecburiyetinde kalmıştı. Henüz sekiz yaşında iken yakından ilgi duyduğu futbola başlayan ve on yıl boyunca istikrarlı bir şekilde devam ettirdikten sonra yine bir sakatlık yaşaması sonucunda bırakmak durumunda kalan Emin Günenç, Kırmızı Oda dizisine transfer edildi.

Fark atarak Survivor'da zafer kazanmıştı! Alparslan Büyük Selçuklu izleyicisini heyecanlandıracakFark atarak Survivor'da zafer kazanmıştı! Alparslan Büyük Selçuklu izleyicisini heyecanlandıracak

Oyunculuk alanında eğitimden geçen ve zamanının büyük bir kısmı spor yaparak geçiren Emin Günenç'in Kırmızı Oda dizisinin güçlü kadrosuna yerleştirilmesi hayranlarının heyecanını yükseltti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?