Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na ivme kazandıracak transfer! Çıtayı en yükseğe taşıyacak

Adnan Güler ve Sadullah Celen’in yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen, ÜS Yapım imzasıyla 59 bölüm boyunca serüvenini sürdüren Elimi Bırakma dizisiyle geniş bir hayran kitlesi yakalayan Cemre Gümeli’den sevindirici haber geldi. Can Yaman ile Özge Gürel’i bir araya getiren, yapımcılığında Faruk Turgut’un yer aldığı Bay Yanlış dizisinde üstlendiği Deniz karakteriyle popülaritesini artıran Cemre Gümeli Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’na transfer edildi.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na ivme kazandıracak transfer! Çıtayı en yükseğe taşıyacak
Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'na ivme kazandıracak transfer! Çıtayı en yükseğe taşıyacak
GİRİŞ 19.11.2021 10:17 GÜNCELLEME 19.11.2021 10:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

22 Temmuz 2018’den 24 Aralık 2019’a kadar yayın hayatını sürdüren, senaristliğinde Volkan Yazıcı, Nilüfer Özçelik ve Serap Özgür’ün bulunduğu Elimi Bırakma yapımıyla tanınırlık kazanan Cemre Gümeli’nin sürpriz projesi belli oldu. TRT1’in severek seyredilen dizilerinden biri olan Elimi Bırakma’da göz dolduran bir performans ortaya koyan, aynı zamanda Tatlı İntikam projesi ile beraber ilk defa oyunculuk tecrübesi kazanan Cemre Gümeli, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı Ailesine katılıyor.

3 yıl önce Diriliş Ertuğrul’da rüzgar gibi esip geçmişti! Kardeşlerim'e 'elveda' diyecek olması üzdü3 yıl önce Diriliş Ertuğrul’da rüzgar gibi esip geçmişti! Kardeşlerim'e 'elveda' diyecek olması üzdü

Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç’ın başrollerini paylaştığı, yönetmenlik koltuğunda Barış Erçetin’in oturduğu ve yapımcılığını ise Hülya Duyar’ın üstlendiği Tatlı İntikam dizisiyle keşfedilen Cemre Gümeli’nin Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’nda hangi rolü oynayacağı belli oldu. Yayınlandığı dönemin en çok konuşulan projelerinden biri olan Bay Yanlış’ta da ‘’Deniz Koparan’’ karakteriyle seyircinin ilgisini üzerine çeken Cemre Gümeli, Meryem karakteriyle Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisine bambaşka bir renk katmaya geliyor.

Hay Sultan'da imzasını atmıştı! Alparslan Büyük Selçuklu'da tarihin penceresini ardına kadar aralayacakHay Sultan'da imzasını atmıştı! Alparslan Büyük Selçuklu'da tarihin penceresini ardına kadar aralayacak

YORUMLAR 2
  • Vatanislam 2 yıl önce Şikayet Et
    tutmadı yanyatan
    Cevapla
  • Fatma 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz beğenmeyebilirsiniz ben seyrediyorum bence çok güzel lütfen hiç olmassa emeklerine saygı haketmiyorlarmi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!