Açık büfe kahvaltı israf mıdır?

Ekranların sevilen ismi Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunduğu Muhabbet Kapısı, dini doğru bir şekilde yaşamak isteyenler için çok özel konularla evlere konuk oluyor.

Açık büfe kahvaltı israf mıdır?
Açık büfe kahvaltı israf mıdır?
GİRİŞ 17.11.2021 16:19 GÜNCELLEME 17.11.2021 16:19

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Programda bu hafta İslam’a göre Müslümanların kesinlikle kaçınması gereken israf ve müsrifliğe dair bilinmesi gerekenlere yer verilecek. Mustafa Karataş ‘İsraf ve cömertliğin ölçüsü nedir? Açık büfe kahvaltılar ve yemekler israfa girer mi? Bir malı piyasa fiyatından düşük almaya çalışmak günah mıdır? Lüks malikanelerde yaşamak israfa girer mi? Müslüman ‘bir lokma, bir hırka’ felsefesine göre mi yaşamalıdır? Alıp da kullanmadığımız eşyalar israf mıdır? Pahalı marka ürünler almak haram mıdır? Vesvese üzerine abdest almak israf mıdır?’ sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

Toplumda zedelenmeye neden olan konular, manevi hayata balta vuran alışkanlıklar, birlik ve beraberliğin gücü, sevginin önemi ve günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ekrana taşınıyor.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:30’da Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. 

Program Adı        : Muhabbet Kapısı
Yayın Tarihi          : 18 Kasım 2021 Perşembe
Yayın Saati           : 09:30

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti