Silifke’de dalından meyvelerle sağlık kürleri

Op. Dr. Feridun Kunak sağlık dolu bir programla evlere konuk oluyor. Sağlığı izleyicisinin ayağına götüren Feridun Kunak’ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta Mersin’in Silifke ilçesinden evlere konuk olacak.

Silifke’de dalından meyvelerle sağlık kürleri
Silifke’de dalından meyvelerle sağlık kürleri
GİRİŞ 19.11.2021 16:03 GÜNCELLEME 19.11.2021 16:03

Yaptığı programlarla izleyicisinin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Op. Dr. Feridun Kunak, alternatif tıbbı modern tıpla harmanlamaya devam ediyor.  Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi bu Mersin Silifke’den izleyici karşısına çıkacak. Dr. Kunak Silifke’de ilk olarak meşhur muz bahçelerine gitti. Dalından muz yemenin tadını çıkaran Kunak, muzun kalp ve beyin sağlığına olan etkilerini izleyicisi için anlattı. Dr. Feridun Kunak daha sonra yaşlı bir teyzeyle sırt ağrılarına iyi gelecek egzersizleri uygulamalı olarak gösterdi. Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize sağlık ekibinin bir sonraki durağı yöresel ürünlerin satıldığı pazar oldu. Pazarda kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Kunak, ayva görünce ayvanın şeker hastalığı üzerindeki etkisinden bahsetti.

Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibinin son durağı ise limon bahçesi oldu. Dalından topladığı limonlarla sağlıklı bir kür hazırlayan Kunak, şifa kaynağı limonun Türk mutfağındaki yerine de değindi.

Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13:20’de Kanal 7’de… 

Program Adı        : DR. FERİDUN KUNAK’LA EVLERİNİZE SAĞLIK

Yayın Tarihi         : 20 Kasım 2021, Cumartesi

Yayın Saati          : 13:20

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?