Kalpleri paramparça edecek haber! Teşkilat 24.bölüm fragmanı getirildi mi? Ecel kapısını çaldı!

Teşkilat son bölümde ameliyat masasına yatırılan ve kritik bir operasyon sürecinden geçen Ebru ölümün eşiğinden kıl payı dönse de doğmamış evladı için bütün umutlar tükenmiştir. Mucizelere inanmak isteyen, fakat bunun yalnızca filmlerde olacağını düşünen Uzay ise vicdan azabıyla yanıp kavrulmaktadır. Teşkilat 23.son bölümde, dünyaya gelmeden kaybettiği bebeğinin silmediği kıyamadığı kalp atışları kaydını dinleyen Uzay’ın vaziyeti yürekleri dağladı. Peki, Teşkilat 24.bölüm fragmanı yayında mı?

GİRİŞ 28.11.2021 20:56 GÜNCELLEME 28.11.2021 20:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hastaneye yetiştirilinceye kadar çok fazla miktarda kan kaybeden Ebru ölümün kıyısından kurtulmuş olsa da Teşkilat son bölümde bebeğinin yaşamsal faaliyetleri durmuştur. Teşkilat 23.son bölümde, böylesine ağır bir travma geçirdikten sonra bebeğinin hayatta kalma şansının mümkün olmayacağını bilen Uzay acıların en büyüğünü yaşamaktadır.

Dizi sektöründe daha önce böylesi görülmedi! Yargı'nın beğenilen siması 3 dizide birden rol alacakDizi sektöründe daha önce böylesi görülmedi! Yargı'nın beğenilen siması 3 dizide birden rol alacak

Kucağına bile alamadığı, heyecan içerisinde bekleyişe koyulmasına rağmen kavuşamadığı yavrusunun son defa ses kayıtlarını dinleyen Uzay’ın tarifsiz üzüntüsü izleyenlerin kalbinde derin bir sızı bıraktı.

MasterChef Türkiye'nin şefleri ilk kez biriyle ikinci sefer vedalaştı! Samimi itirafı dikkat çektiMasterChef Türkiye'nin şefleri ilk kez biriyle ikinci sefer vedalaştı! Samimi itirafı dikkat çekti

Teşkilat dizisinde Ebru’yla ilişkilerine dair samimi bir itirafta bulunan Uzay, ‘’Evlenme teklifini Ebru etmişti. Hep benden bir şey bekledi, bir şey söylememi… Yüz kere düşünmüşümdür evlenme teklifi etmeyi. Beceremedim, korktum hep. Ya mutsuz edersem diye düşündüm. Böyle bir kadının benimle ne işi olur dedim. Ya hayır derse diye düşündüm, bütün olasılıkları hesapladım. Sonra o evlenme teklifi etti, ben de kabul ettim. O beni çok sevdi, ben de onu. Neden biliyor musun? Çünkü Ebru bu dünyada bana katlanabilen tek insan. Benimle yaşamanın ne kadar zor olduğunu tahmin edebilirsin. şeklinde ifadelere yer verdi.

YORUMLAR 6
  • Ben 2 yıl önce Şikayet Et
    Abi şuan ki dizilere bak Bi Allah aşkına tüm kanallarda yasak elma gibi dizlilernizlemk istiyorsan buyur kapı açık...
    Cevapla
  • Mehmet Kandemir 2 yıl önce Şikayet Et
    Saçma bir dizi. senaryo rezalet...
    Cevapla
  • Yaşar Yurtsever 2 yıl önce Şikayet Et
    Zorundamı gitti Ülkemizin durumu MİT,'in başarıları
    Cevapla
  • Alattin 2 yıl önce Şikayet Et
    Neyi saçma bütün filimlerin senaryosu buna benzer seni rahatsız eden bir şeymi var reytinglerde birinci
    Cevapla
  • alp 2 yıl önce Şikayet Et
    siz yazsaydınız keşke
    Cevapla
  • Akıncı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bıraksınlar pembe diziye çevirdiler resmen.hep birbirine aşık oldular.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”