Ankara’da Sağlıklı Bir Serüven

Op. Dr. Feridun Kunak sağlık dolu bir programla evlere konuk oluyor. Sağlığı izleyicisinin ayağına götüren Feridun Kunak’ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta başkent Ankara’dan izleyici karşısına çıkacak.

Ankara’da Sağlıklı Bir Serüven
Ankara’da Sağlıklı Bir Serüven
GİRİŞ 26.11.2021 14:48 GÜNCELLEME 26.11.2021 14:48

Yaptığı programlarla izleyicisinin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Op. Dr. Feridun Kunak, alternatif tıbbı modern tıpla harmanlamaya devam ediyor.  Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibi bu hafta Türkiye’nin kalbi Ankara’dan sağlık dolu görüntülerle ekrandaki yerini alacak. Dr. Feridun Kunak ilk olarak Ankaralı bir ailenin evine konuk oldu. Burada ev sahibinin böbrek taşı olduğunu öğrenen Kunak, böbrek taşlarını düşürmeye yardımcı çok özel bir kür hazırladı. Feridun Kunak daha sonra tüm ev halkını bir araya toplayıp büyükten küçüğe spor yaptırdı. Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık ekibinin bir sonraki durağı yöresel lezzetlerin sergilendiği bir fuar oldu. Burada birçok baharatın karışımıyla oluşan Osmanlı şerbetinin tadına bakan Kunak, şerbetin tarifini izleyicileri için aldı.

Dr. Feridun Kunak son olarak kendi evinde mangal partisi verdi. Etleri hazırlarken eşi Serap Kunak’tan da yardım alan Dr. Kunak, misafirleriyle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13:20’de Kanal 7’de…

Program Adı        : DR. FERİDUN KUNAK’LA EVLERİNİZE SAĞLIK

Yayın Tarihi         : 27 Kasım 2021, Cumartesi

Yayın Saati          : 13:20

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi