Allah kulunu kıskanır mı?

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor.

Allah kulunu kıskanır mı?
Allah kulunu kıskanır mı?
GİRİŞ 26.11.2021 14:30 GÜNCELLEME 26.11.2021 14:30

Dini konularda akıllara takılan konular, Allah’ın Müslümanlara emirleri, Hz. Muhammed’in ümmetine verdiği tavsiyeler ve Kur’an-ı Kerim’de yer alan mesajlar Muhabbet Kapısı ile ekrana geliyor.  Programda bugün İslamiyet’in kıskançlıkla ilgili görüşleri ve kıskançlıktan kurtulmak için yapılması gerekenler hakkında merak edilenler ele alınacak. Karataş ‘Kıskançlıktan dolayı yuva yıkanın cezası nedir? Hz. Muhammed’in eşleri birbirini kıskanmış mıdır? Allah kulunu kıskanır mı? Eşlerin birbirini kıskanmasının ölçüsü ne olmalıdır? Hz. Muhammed’in kıskançlık hastalığına tutulanlara önerileri nelerdir? Öğrencilerin not yarışı kıskançlığa girer mi? İş yerinde birinin arkadaşının makamında gözünün olması günah mıdır?’ sorularını programda yanıtlayacak.

İslam’da birlik ve beraberliğin önemi, aile hayatında dikkat edilmesi gereken noktalar, günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ele alınacak.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:45, her Pazar ise 09:50’de Kanal 7’de…

Program Adı        : Muhabbet Kapısı

Yayın Tarihi         : 28 Kasım 2021 Pazar

Yayın Saati           : 09:50

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor