Beykoz’da Kabak Hasadı

Türkücü Kürşat, Anadolu’nun cennet köşelerini gezmeye devam ediyor. Farklı şehirlerden renkli görüntüler ve yıllardır süregelen ilginç geleneklerin yer aldığı Gündüz Gece bu hafta İstanbul’un yeşil ilçesi Beykoz’dan evlere konuk olacak.

Beykoz’da Kabak Hasadı
Beykoz’da Kabak Hasadı
GİRİŞ 26.11.2021 14:58 GÜNCELLEME 26.11.2021 14:58

Türkiye’nin gizli kalmış köşeleri, Doğu’dan Batı’ya ülkenin her bölgesinden ilginç gelenekler ve birbirinden lezzetli yöresel yemekler sevilen türkücü Kürşat’ın sunumuyla Gündüz Gece’de izleyici karşısına çıkıyor. Gündüz Gece ekibi bu hafta İstanbul içinde doğal köy ortamı yaşamak isteyenlerin sıklıkla ziyaret ettiği Beykoz’dan renkli görüntülerle ekrandaki yerini alacak. Gündüz Gece ekibi ilk olarak organik ürünler pazarına gitti. Birçok yöresel ürünün yanı sıra organik yiyeceklerin de olduğu pazarı gezen Kürşat, satıcılarla sohbet etti. Gündüz Gece’nin bir sonraki durağı Beykoz’un seraları oldu. Köylülerle birlikte serada hasat yapan Kürşat, karşısına çıkan devasa kabağı görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Gündüz Gece ekibi son olarak Beykozlu bir ailenin evine konuk oldu. Burada birbirinden lezzetli yemeklerin yapımına eşlik eden Kürşat, seslendirdiği türkülerle kulakların pasını sildi.

Anadolu kültürünü gerçek tanıklarından dinlemek isteyenlerin buluştuğu ‘Gündüz Gece’ her Cumartesi 11:30’da Kanal 7’de…

Program Adı        : GÜNDÜZ GECE
Yayın Tarihi         : 270 Kasım 2021, Cumartesi
Yayın Saati          : 11:30

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan 30 Mart'ta açıklayacaktı: Anlaşma son anda iptal edilmiş
Eski MOSSAD Başkanı'ndan İsrail'e İran uyarısı