Gümbür gümbür geliyor! Kurtlar Vadisi'ne dönmesi istenen oyuncudan büyük yankı uyandıracak proje

Çözüme kavuşamayan problemler yüzünden birdenbire bitirilen EDHO'dan sonra Oktay Kaynarca'nın ismi seneler evvel oynadığı Kurtlar Vadisi ile anılmaya başlanmıştı. İzleyenler onun tıpkı eski günlerdeki gibi Kurtlar Vadisi ile ortalığı kasıp kavuracağını beklerken gelen yeni iddia adeta şaşkınlık etkisi meydana getirdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ardından hangi projenin içerisinde yer alacağı merak edilen Oktay Kaynarca'yla alakalı beklenmedik bir gelişme paylaşıldı.

Gümbür gümbür geliyor! Kurtlar Vadisi'ne dönmesi istenen oyuncudan büyük yankı uyandıracak proje
Gümbür gümbür geliyor! Kurtlar Vadisi'ne dönmesi istenen oyuncudan büyük yankı uyandıracak proje
GİRİŞ 01.12.2021 09:26 GÜNCELLEME 01.12.2021 09:26
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Gerekli anlaşmanın bir türlü sağlanamaması ve beklentilerin birbirine ters düşmesi sebebi ile radikal bir karara imza atılarak sonlandırılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın efsanesi özellikle son günlerde gündemi meşgul etmeye başladı. 6 sezonluk hikayesini tamamladıktan sonra hangi yapımla sözleşme gerçekleştireceği akıllarda soru işareti bıraktırırken Kurtlar Vadisi dizisi için adının geçmesi heyecanı doruk noktasına ulaştırmıştı.

Alışılagelmişin dışında ölüm! Alparslan Büyük Selçuklu 5.bölüm fragmanı var mı? Yasa boğan gelişme!Alışılagelmişin dışında ölüm! Alparslan Büyük Selçuklu 5.bölüm fragmanı var mı? Yasa boğan gelişme!

15 Ocak 2003 tarihinde iddialı bir çıkış yakalayarak ekran hayatına gümbür gümbür başlayan ve ilerleyen yıllarda sadece dizi projesiyle sınırlı kalmayıp beyaz perde projesine dönüştürülen Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Oktay Kaynarca'nın seneler sonra aynı dizinin içerisinde tekrardan yer alacağı iddia edilmişti. Diğer taraftan tüm hızıyla reyting rüzgarları estirmeye devam eden Masumlar Apartmanı'nın ekibine yerleştirileceği söylentisinin asılsız çıkmasının ardından Birsen Altuntaş tarafından gelen yeni iddia destekçilerinin heyecanının gittikçe yükselmesini sağladı.

Talihsiz gelişme! Teşkilat 24.bölüm fragmanı: Belayı başından savmak isterken vadesi dolacak mı?Talihsiz gelişme! Teşkilat 24.bölüm fragmanı: Belayı başından savmak isterken vadesi dolacak mı?

Söz konusu iddiaya göre; ATV Yönetimi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yönetmenlik koltuğunda oturan Onur Tan ve tecrübeli oyuncu Oktay Kaynarca ile izleyenleri şaşırtacak bir proje için anlaşma yaptı. Şu an için henüz kesinleşmemekle beraber iddianın gerçek olması durumunda Oktay Kaynarca, bir kez daha seçimini ATV'den yana kullanacak.

YORUMLAR 9
  • kerem 2 yıl önce Şikayet Et
    her dizi aynı her dizide felancanın oğlu kızı yada torunu yeni yüzler yeni yetenekler yok
    Cevapla
  • Gaziantep27 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence oktay kaynarca komedi dizilerinde oynamali.Resmi dizilere yakışmıyor.
    Cevapla
  • Can 2 yıl önce Şikayet Et
    Resmi dizilerde de kismen komedi olmalı, yeri gelince ciddi, yeri gelince komedyen biri, en iyisidir.
    Cevapla
  • Urfalı 63 TC 2 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar vadisi tvden uzak kaldığından beri sadece haber izliyoruz. Haset kaldık Vadiye. Oktay Kaynarca tabi bam başka bir renk katacaktır . Ama dizi bir an evvel başlamalı. Reytingler o zaman izlenmeli
    Cevapla
  • Ramazan37 2 yıl önce Şikayet Et
    Oktay bey ve Necati Şaşmaz kesinlikle teşkilat dizine dahil olmalılar....
    Cevapla
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet ya mükemmel olur mematide var
    Cevapla
  • Kırsehirli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama rol vermeyin artık seyircilere saygısızlık yapıyor
    Cevapla
  • Gürsel 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanliş yorum olmuş Oktay kaynarca ne yapmışda saygısızlık yapmış bilakis izleyicilere en saygılı insanlardan biridir. Boş yorumlara karnımız tok
    Cevapla
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Emrin olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi