Kafalarda soru işaretleri bıraktıran gelişme! TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu 7.bölüm fragmanında...

Yapacaklarında sınır tanımayan Kekavmenos, Alpagut'a Akça'yı öldürmesi emrini verdiği Alparslan Büyük Selçuklu 6.son bölümünde işler çığırından çıkmıştır. Maria'nın asla ihanet etmeyeceğini ve bundan adı gibi emin olduğunu belirtse de Kekavmenos, ''Herkes, ama herkes bir gün haine dönüşebilir. Sen bile!'' diyerek Alparslan Büyük Selçuklu'da kesin tutumunu sürdürür. Gönlü razı gelmese de Kekavmanos'un emrini yerine getirmek mecburiyetinde kalan Alpagut'un Akça'yı okla vurmasının ardından Alparslan Büyük Selçuklu 7.bölüm fragmanı başladı mı?

GİRİŞ 14.12.2021 16:03 GÜNCELLEME 14.12.2021 16:03
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Akça'nın gizlice Selçuklu ile işbirliği içerisinde olduğunu ve yalana başvurarak kendilerini kandırdığını söyleyen Kekavmenos'un verdiği karar Alparslan Büyük Selçuklu 6.son bölümde şiddetli deprem etkisi meydana getirdi. Kekavmenos'un, ''Aklı sıra bana oyun oynuyor, bize çalışıyormuş gibi yapıp Selçuklu'ya bilgileri sızdırıyor. Maria bir hain Alpagut, ve buna inansan iyi olur. Onun işini sen bitireceksin.'' çıkışına imza atması Alparslan Büyük Selçuklu'da gerginliği doğurdu. 

Tüyler ürperten gelişme! Yargı 14.bölüm fragmanında kan donduran suç Ceylin’in üstüne mi yıkılacak?Tüyler ürperten gelişme! Yargı 14.bölüm fragmanında kan donduran suç Ceylin’in üstüne mi yıkılacak?

Bu zamana kadar Akça'nın dürüstlüğünden bir an dahi şüpheye düşmeyen Alpagut, Kekavmenos'un söylediklerine inanmakta güçlük çekerken aldığı ''Öldür onu!'' emri karşısında beyninden vurulmuşa döner. Alparslan Büyük Selçuklu'da aralarındaki bağdan ötürü Akça'yı öldürmekte zorluk çeken Alpagut'un istemeyerek de olsa Kekavmenos'un emrini ikiletmeden uygulamak zorunda kalması ve beraberinde gözyaşlarıyla Akça'yu vurduğu sahne Alparslan Büyük Selçuklu izleyicisinden tam puan aldı. Bedenine hiç beklenmedik bir anda saplanan okun etkisiyle yere yığılan Akça'nın akıbeti ise gelecek hafta yayına girecek yeni bölümde netlik kazanacak. İşte, o görüntüler...

Alışılagelmişin ötesine geçecek sahne! Teşkilat 27.bölüm fragmanı? Daha önce böylesini görmedinizAlışılagelmişin ötesine geçecek sahne! Teşkilat 27.bölüm fragmanı? Daha önce böylesini görmediniz

YORUMLAR 10
  • Ebabil kusu 2 yıl önce Şikayet Et
    Gonul dagiymis peh ,ulan bikmadiniz mi ayni seyleri izlemekten ,hayatimiz drama , biraz suslu puslu sozler , biraz göz yası ,ask mesk , birde aglatan muzikler , bu iş tamam . Ali babanin bir cifligi var ...uyu millet uyu ,siz uyudukca voleyi vuran cok olur ... nabza gore serbet vermeye devam ,milleti anca bu uyduruk kiytirik dizilerle uyuturlar . Ne namaz ne ilim , dramaya devam !!!
    Cevapla
  • Kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    Alparslan ve Süleymanın kardeşi Kavurt nerede? Anadolu Türklerinin atası Süleyman şahın babası Tuğrul ve çağrının amcası Arslan yabgu'nun oğlu Toktamış nerede? Yahu herkes ekran başında, sizi izliyor ve size para kazandırıyor.. El vicdan, bir tarihçiye danışın bari, veya özet dahi olsa, Selçuklu tarihini okuyun. Bu acemilik nedir?
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Öyle olurmu her dizide ille birini birine yamayacaklar aşk hikayesi cikaracaklar işleri güçleri o genelde
    Cevapla
  • Kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    21.yüzyılda film çekimi yapıyorsunuz be mübarekler.. Çağrı beyinde katıldığı Alparslanı kurtarma baskınında, yakın çekimde, çağrı bey, Atabey Hasan kılıç kullanmasını ön kısımda verilirken, arka plandaki Alperle, tekfurun askerlerinin kılıçlarını çocuklar gibi birbirine değdirmeleri utanılacak bir komedi.. 50 yıl önceki Cüneytin filmleri daha profesyonelce..
    Cevapla
  • Zafer58 2 yıl önce Şikayet Et
    Alparslan beğenmeyen Masterşef izlesin kimse zorla tutmuyor...!!!
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Beğenmeme değil kardeşim hatalar söylensin ki daha iyisi yapilsin
    Cevapla
  • Bahadır 2 yıl önce Şikayet Et
    TRT gönül dağından başka yalansın.Kanalı Gezicilerle doldurduğun yetmedi Alparslan gibi bi lideri konu yaptığın dizide gene nerdeyse podyuma hazırlanmış manken kılıklı kadınlarla diziyi paçavraya çevirdin.Alparslanmış pehhh!!!
    Cevapla
  • Onur 2 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır aynı dram sahneleri .Teşkilatı barboroslari tek geçerim alparslan da yeni yeni iyileşiyor gönül dağı da idare eder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri