O isim devam edemedi! TV8 MasterChef Türkiye'de kalıcılığı garantilemek istiyordu ama kalamadı

Günden güne zorluk seviyesinin artış gösterdiği MasterChef Türkiye'de ilk sekize giremeyen Görkem, hataları ve yaptığı şeylerin sonucunda böyle bir şeyle karşılaşmasının şaşırtıcı durum olmadığını belirterek veda etti. 2.defa programda yarışma fırsatı elde eden, fakat elemeye kalan diğer arkadaşlarına kıyasla en az puanı alan Görkem, ''Denedim, bu sefer gerçekten denedim. Belirli bir dönem yürüdüm. Ama yapamadım, olmadı.'' diyerek stüdyodan ayrıldı.

O isim devam edemedi! TV8 MasterChef Türkiye'de kalıcılığı garantilemek istiyordu ama kalamadı
O isim devam edemedi! TV8 MasterChef Türkiye'de kalıcılığı garantilemek istiyordu ama kalamadı
GİRİŞ 15.12.2021 10:58 GÜNCELLEME 15.12.2021 10:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Savaşmaktan, mücadele etmekten hiçbir zaman vazgeçmediğini ve ne istediğini bilerek hayallerinin peşinde kaçan gemiye yüzerek geldiğini söyleyen Görkem, MasterChef Türkiye'den ayrıldı. Somer Sivrioğlu ise 100 bin kişinin başvurduğu yarışmada aslında ilk 9'a girmenin hiç de azımsanmayacak bir başarı olduğunun altını çizerek Görkem'i uğurladı. Akabinde Mehmet Yalçınkaya da Görkem’in ilk turda gittiği için çok üzüldüğünü ama şimdi de gideceği için çok üzgün olduğunu ifade ederek onun muhteşem hayaller kurduğunu ancak bir türlü hayallendirmediğini açıkladı.

Yürekleri ağza getiren manzara! Yargı 14.bölüm fragmanı için nefesler tutuldu: Gördüğü şoke ediyorYürekleri ağza getiren manzara! Yargı 14.bölüm fragmanı için nefesler tutuldu: Gördüğü şoke ediyor

Düşük puan alması sonucunda elenen Görkem, ''Buraya tekrar geleceğim zaman kendime demiştim zaten. Gidiyorum, tekrar yarışacağım. Ama bu sefer kendimi üzmeyeceğime, tamamen burayı yaşamak istemeye geldiğimi kendime söylemiştim şefim. Ve yaşadım da, benim burada sıkıntım şu oldu. İstediğim şeyleri, yapabileceğim şeyleri düşünüp, iyi başlayıp, sonrasında bana bir şey oluyor ve hatalarım burada benim sonum oldu.

Seyircileri ters köşeye yatıracak gelişme! Teşkilat 27.bölüm fragmanı var mı? Tüm ezberler bozuluyorSeyircileri ters köşeye yatıracak gelişme! Teşkilat 27.bölüm fragmanı var mı? Tüm ezberler bozuluyor

Bu da benim şefim, böyle bir adamım, bundan sonra artık inşallah bunları daha da iyileştirip önüme bakacağım. Burada güzel olan şey, ne seviyede olduğumu nerede olduğumu daha iyi şekilde gördüm. Burada yarışırken her yönden baktım kendime, ve bu da benim için güzel oldu. Devam edeceğim, gerekirse en baştan başlayacağım.'' sözleriyle MasterChef Türkiye'ye veda etti.

YORUMLAR 2
  • Akil neredeydi 2 yıl önce Şikayet Et
    Kasinin üstüne dövme.. Ya Rabbi
    Cevapla
  • cimbomlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Aklı yoktu zaten oradan anlamalıydım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti