Senaristin hamlesi herkesi çok şaşırtacak! Yargı 14.bölüm fragmanında olaylar arapsaçına dönüyor

Soru işaretleriyle dolu bir bölümü daha geride bırakan Yargı'da Engin'in kaçış planı yapacağının farkına varan Ceylin'in başına gelen talihsizlik olayların gittikçe sarpa sarmasına neden olur. Yargı'da babasından desteğini de arkasına alıp hastaneden kaçmayı başaran Engin'i gizlice takip eden Ceylin, hiç beklemediği zamanda korkunç bir sonla karşı karşıya kalır.

GİRİŞ 15.12.2021 11:18 GÜNCELLEME 15.12.2021 11:18
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ilgaz'dan onayını almaksızın başına buyruk bir şekilde hareket ederek içerisinde tehlikelerin eksik olmadığı bir maceraya atılan Ceylin'in karşılaştığı manzarayı gören Yargı izleyicisi neye uğradığını şaşırdı. Zehirlenme vakası yüzünden tedavi altında tutulduğu hastanede tahlil vermeye gittiği esnada Engin'in çıkardığı ıslık sesinden kaçacağını anlayan Ceylin Yargı son bölümde hiçbir yardıma başvurmaksızın tek başına atağa kalkar. 

Seyircileri ters köşeye yatıracak gelişme! Teşkilat 27.bölüm fragmanı var mı? Tüm ezberler bozuluyorSeyircileri ters köşeye yatıracak gelişme! Teşkilat 27.bölüm fragmanı var mı? Tüm ezberler bozuluyor

Kaçacağı aracın anahtarını almayı akıl etmek yerine içerisinde saklanmayı ve Engin'i takip altına almayı tercih etmesi Yargı dizisinde Ceylin'in istemeden başına çorap örmesine sebebiyet vermiştir. Yargı'da gecenin zifiri karanlığında ormanın ortasında yara bere içerisinde uyanan Ceylin'in gördüğü tablo şaşkınlık etkisi meydana getirdi. Yargı 14.bölüm fragmanı için nefesler tutulurken eline silah tutuşturulan Ceylin, yerde hareketsiz vaziyette yatan gizemli kişiyle karşılaşınca adeta nutku tutulur. Ceylin'e ummadığı bir anda hain kumpası hangi ismin hazırladığı ve yerde gördüğü kişinin kimliği Yargı 14.bölümde açıklığa kavuşacak.

İlk 8'e giremeyen isim şaşırttı! MasterChef Türkiye'den 'Kaçan gemiye yüzerek geldim' diyerek ayrıldıİlk 8'e giremeyen isim şaşırttı! MasterChef Türkiye'den 'Kaçan gemiye yüzerek geldim' diyerek ayrıldı

YORUMLAR 7
  • HARUN 2 yıl önce Şikayet Et
    ceset engin in. engin in babası çok güzel plan yaptı. oğlunu öldürdü, suçu ceyline attı.
    Cevapla
  • ismet 2 yıl önce Şikayet Et
    derdimize bak içki edep yoksunu bir dizi çoluk çocuğa kötü örnek bir dönem dallas dizileri ile zehirlendi bu millet
    Cevapla
  • Kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Buraya sadece şunu yazmak için geldim, diziyi son bölüme kadar izliyordum ama içki sahnesini o kadar ballandıra ballandıra verdilerki diziyi yarıda kestim , artık izlemeyeceğim .
    Cevapla
  • Sultan sonmez 2 yıl önce Şikayet Et
    İçki sannede ne gordun begenmediniz saçma
    Cevapla
  • Turan 2 yıl önce Şikayet Et
    İçkili yemek sahnesi olmadı..Topluma kötü örnek .Yabancı kültür özentisi.
    Cevapla
  • ekrem 2 yıl önce Şikayet Et
    ceset babasına ait bence
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunu bilmemek için aptal olmak lazım :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!