Sürprizlerin dur durak bilmediği Yargı dizisinde hasret ne zaman son bulacak? Heyecanlandıran detay!

Yapımcısı tarafından gelen beklenmedik açıklama neticesinde severek seyredilen Yargı dizisinin yeni bölümünün ileri bir tarihe alınması kararlaştırıldı. Normal şartlar altında dün akşam Kanal D ekranına gelmesi beklenen Yargı dizisinin yayın akışı içerisindeki yerini almaması akılları kurcaladı. Yapımcısından alınan bilgilere göre Yargı dizisinin hangi sebepten ötürü yayınlanmayacağı ve ne zaman ekrana geri döneceği belli oldu.

Sürprizlerin dur durak bilmediği Yargı dizisinde hasret ne zaman son bulacak? Heyecanlandıran detay!
Sürprizlerin dur durak bilmediği Yargı dizisinde hasret ne zaman son bulacak? Heyecanlandıran detay!
GİRİŞ 05.01.2022 09:26 GÜNCELLEME 05.01.2022 11:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bu hafta 15.bölümüyle sıkı takipçilerin ağırlamaya hazırlanırken Yargı dizisinin yayın akışında son anda bir değişiklik yapılması ve beraberinde ise yapımcısının 2 haftalığına ekrana vereceğini duyurması kafalarda soru işareti bıraktırdı. İzleyici kitlesi Yargı dizisinin yayın tarihinin neden ertelendiğini ve merakla bekledikleri yeni bölümünün ise ne zaman başlayacağına yönelik sorgulamalarını gerçekleştirmeye koyuldu.

İddialı dizi Sadakatsiz bu akşam var mı, neden yok? Flaş karar şaşkınlık etkisi meydana getirdi!İddialı dizi Sadakatsiz bu akşam var mı, neden yok? Flaş karar şaşkınlık etkisi meydana getirdi!

Avukatlık mesleğini icra eden ve her ne pahasına olursa olsun gerçeklerin peşine düşen Ceylin rolüyle hayran kitlesinin genişleten Pınar Deniz'in Covid-19 salgınına yakalanması Yargı dizisinin çekimlerinin iptal edilmesine neden oldu. Yaptırmış olduğu Korona Virüsü test sonucunun pozitif çıkmasının akabinde başarılı oyuncu evinde karantinaya girerken, Yargı'nın yapımcısının ise sosyal medya platformu aracılığıyla 9 Ocak tarihinde macerasına kaldıkları yerden devam edeceklerini duyurdu. Bu da demek oluyor ki, 26 Aralık Pazar ve 2 Ocak Pazar tarihinde izlenme rekorları kıran Yargı dizisi Kanal D ekranlarında olmayacak.

YORUMLAR 4
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Süper bir dizi yapmışlar kendilerine teşekkür ederim. İzlemiyende yorum yapmasın.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz bir diziye benziyor.
    Cevapla
  • Cavid 2 yıl önce Şikayet Et
    Izle fikirin deyişer
    Cevapla
  • Hataylı 2 yıl önce Şikayet Et
    İzledin mi ki
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler